Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Failed to get game data from the serwer - czy to ban?

banan3220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z zalogowaniem się na moje konto pokemongo. W połowie paska ładowania do gry wyskakuje mi komunikat: "Failed to get game data from the serwer". Czy to jest jakiś ban ? Da się to jakoś odblokować? Zaznaczam że ten błąd mam od kilku dni więc to nie wina serwerów. Licze o pomoc...

Pozdrawiam

Opublikowano

Podobno mają to konta które dostały permy, ale to nic pewnego jeszcze nie jest, na redditach itd. wciąż szukają co to jest, ale najprawdopodobniej permban

Opublikowano

A ja wam powiem tyle klikałem w nieskończoność i pojawiła mi się po dość długim klikaniu informacja o banie na 3 miesiące pisało mniejwięcej tak logowałeś się w zbyt wielu miejscach i że mam wejść za 3 miesiące + podane miałem kraje w jakich się logowałem konto nie było na bocie a mam pokazane że byłem w 10 krajach więc nie mam pojęcia o co chodzi konta na botach lecą już 24h i to do tego żadnego bana nie było

Opublikowano

A ja wam powiem tyle klikałem w nieskończoność i pojawiła mi się po dość długim klikaniu informacja o banie na 3 miesiące pisało mniejwięcej tak logowałeś się w zbyt wielu miejscach i że mam wejść za 3 miesiące + podane miałem kraje w jakich się logowałem konto nie było na bocie a mam pokazane że byłem w 10 krajach więc nie mam pojęcia o co chodzi konta na botach lecą już 24h i to do tego żadnego bana nie było

Ustawiłem macro's scripta na Nox'ie, żeby samo klikało na "Retry" i nic takiego nie wyskoczyło, lecisz kolo w bambuko.

Opublikowano

Sprawdzę z ciekawości

Opublikowano

Sprawdzę z ciekawości

U mnie od ponad godziny klika i nadal nic

EDIT: przestał wyskakiwać komunikat

Opublikowano

Sprawdzę z ciekawości

Teraz jak przestał wyskakiwac komunikat to pojawia się cos jeszcze? Jakas inna wiadomosc?

mogNI2J.jpg

Opublikowano

Sprawdzę z ciekawości

Teraz jak przestał wyskakiwac komunikat to pojawia się cos jeszcze? Jakas inna wiadomosc?

Jak przestało wyskakiwać to zrestartowałem po około 2 minutach, konto nadal bez zmian. Teraz jak przestanie wyskakiwać komunikat, przeczekam dłużej i dam znać czy coś jest.

EDIT: Komunikat znowu przestał wyskakiwać, na dodatek dostałem IP soft bana, którego jak wiemy, dostaje się po używaniu dwóch kont jednocześnie na jednym IP (bociłem jedno konto)

Opublikowano

"Failed to get game data from the serwer" = PERM BAN

pozdrawiam

Skąd to info?

Jutro gdy Niantic osobiście mi odpisze to dam Wam znać czy jest to realny perm.

Opublikowano

Dobra kierde! Nie płakać jak ktoś dostał bana(na) :D. Przecież pieniędzy ani czasu w te konto nie włożyliście bo i tak byliście na podwórku czy w akcji (z dziewczyną)... Next konto i dzidaaaaaaaa. Mi się wydaję że pogo bot jest trefny :/ 

Opublikowano

pozdrawiam

Konto PTC z botem wyskakuje ten komunikat co wyżej, po kilku próbach wciskania Retry pojawił się obrazek poniżej. Zaś konto google, gdzie nie używałem żadnych botów pojawia się tylko ten śmieszny obrazek niżej.

4hMhE_Q-8qr8Mocgn8z_y5CFC9TGJ9U47lhVE8cw

Opublikowano

Dobra kierde! Nie płakać jak ktoś dostał bana(na) :D. Przecież pieniędzy ani czasu w te konto nie włożyliście bo i tak byliście na podwórku czy w akcji (z dziewczyną)... Next konto i dzidaaaaaaaa. Mi się wydaję że pogo bot jest trefny :/ 

Opublikowano

pozdrawiam

Konto PTC z botem wyskakuje ten komunikat co wyżej, po kilku próbach wciskania Retry pojawił się obrazek poniżej. Zaś konto google, gdzie nie używałem żadnych botów pojawia się tylko ten śmieszny obrazek niżej.

4hMhE_Q-8qr8Mocgn8z_y5CFC9TGJ9U47lhVE8cwwystarczy wyczyscic dane i relognąc

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...