Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC Error nie daje mi grać

macieeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciągle w********a ten j****y błąd. Nie mogę grać, wywala z każdego rankeda a jak dostane bana na rankedy to nagle magicznie działa. 
Co ja mam robić? "C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair nie działa, wyskakuje pusta konsola i nic.

af0527269ec9461180ed014a98f8c44f.png

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Reinstall windowsa lub samego cs'a i steama.

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

Sprecyzuj od kiedy to masz, od samego początku czy od jakiegoś czasu? Mi pomagał restart komputera, wtedy wszystko normalnie działało. (Oczywiście też czasami mnie wywalało, ale po jakimś tam updacie przestało)

Opublikowano

format rozwiąże twoje problemy

mi zawsze pomagal restart pc. nawet zdazylem jeszcze do meczu wrocic bez bana

albo restart steama / cs.

robie restarty steam, uzywam jakiegos vac error fix programu ciagle, restartu laptopa nie zrobie bo to trwa z 15 minut 

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Włącz cmd jako admin i wpisz tę komendę po czym reset pc i sprawdź czy błąd dalej się pojawia

bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOn

Opublikowano

Proszę, powinno pomóc :)

Link:

A jeżeli nie to zrób spójność plików lokalnych.

Powiem co robiłem etc. Reset STEAM/CS, spójność plików, all jest ok, nie mam antywirusa czyli off, windows defender też wyłączony, format nie wchodzi w grę bo mam win10 i instalowałem go z darmowego patcha dla windows 8 rok temu a chcę oryginalny system, testowałem program do naprawy tego błędu też to nic nie dało

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

Sprawa załatwiona, znajomy mi pomógł. Pomogło kilka komend w konsoli cmd. Naprawiło to vac error oraz spadki fps. Dziękuję wszystkim tym, którzy napisali coś co mogłoby pomóc. Plusiki dla was a moderatora proszę o close! @Emo2

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

tez tak mam odkad mam nowy komputer

nie jest to rozwiazanie problemu calkowicie ale probuj ciagle dolaczac to jak masz szczescie to nie dostaniesz bana i dolaczysz i moze sie tak zdarzyc ze dolaczysz i ban ale przynajmniej tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...