Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy taki serwer ma sens?

xXSmolarXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otoż postanowiłem popracować nad projektem, który przeniesie nas do przeszłości.

W tym projekcie Nie będzie tylko śmieci co jest teraz ;), chodzi mi  generalnie  np. Bronie jak kiedyś były

Serwer nie nastawiony Pod I'Sa. tylko dostępne w nim przedmioty to np. Pd Setka, oraz Pd np.na tydzień ;)

Nie będzie żadnych kostiumów itd.[Tylko klasyczne rzeczy]

Jeżeli tęsknicie za tymi czasami exp w red lesie, drop stalek na żarówie, trutka którą ciężko zdobyć, to możecie na nas liczyć.

Tylko jedno Pytanie "czy taki projek ..."

Chciałem się podzielić, z wami moim poglądem nad tym projektem, oraz spytać czy taki projekt jak ten będzie wgl. miał prawo bytu wśród serwerów , jak myślicie ;)?

​jeżeli chcecie, abym wam dał screeny oraz jak ma to wyglądać np. system ulepszeń,

śmiało możecie pisać w wątku a, na pewno wam odpowiem najszybciej jak się tylko da ;)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o sam serwer jak rozumiem "hard" to znajdziesz na nim spore grono graczy jeżeli nie będzie bugów. Ludzie szukają dobrych hardów. Ale tak bardzo okrojony IS... Ty nawet na waciki nie zarobisz a co dopiero na opłaty maszyny nie mówiąc o zysku na który pewnie nie liczysz. Zbilansuj IS tak abyś miał chociaż to min na opłate maszyny :P

Specjalista
Opublikowano

Ile to już takich projektów było,żeby teraz zaistnieć musisz mieć dobry pomysł na serwer.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Gdyby był taki serwer, i miał dużą ilość graczy, i aktywną administracje, to i ja bym zagrał :D Ale jak mówie, potrzeba reklamy.

Tylko Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...