Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6

n0tdestroy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ma ktoś jakieś info na temat kolejnej "bety" Prime? Bo na każdym meczu spotykam smurfów ;-;...

PS: Jakieś sposoby na szybkie wbicie 21 lvl (15 lvl mam)

Opublikowano

coś takiego, system, który miał uchronić od spotykania cheaterów i smurfów działa na opak

a przynajmniej na graczy, którzy dopiero uczą się gry, faktycznie musi to byś przyjemność, trafiać cały czas na przeciwników ze statami 69/0 i samemu robić 13/37

@top znajdź sobie kolegę smurfa, wygrywaj mecze, szybciej wbijesz 21 poziom xp

tenor.gif

Opublikowano

Najlepszy sposób na szybkie wbicie rangi to tryb gg lub dm, ale jeśli chcesz sporo pkt wyciągnąć na dm, to musisz robić przynajmniej te 50 killi.

Opublikowano

Najlepszy sposób na szybkie wbicie rangi to tryb gg lub dm, ale jeśli chcesz sporo pkt wyciągnąć na dm, to musisz robić przynajmniej te 50 killi.

tryb gg? 

Opublikowano

na prime jest ciężej lepiej grać z kolegami bez prime bo się więcej nobów losuje,a na prime albo smurfy albo haxy,w sumie czy z prime czy bez prawie różnicy nie ma,powinne być konta powiązane z ip na stałe a zmiana ip bardzo trudna do wynegocjowania :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

na prime jest ciężej lepiej grać z kolegami bez prime bo się więcej nobów losuje,a na prime albo smurfy albo haxy,w sumie czy z prime czy bez prawie różnicy nie ma,powinne być konta powiązane z ip na stałe a zmiana ip bardzo trudna do wynegocjowania :P

Pierdol, pierdol, ja posłucham. Od kiedy ludzie powbijali 21lvl mm'y są niegrywalne bez prime, ale coś czuję, że valve to zlikwiduje, bo nowi gracze nie mają radości z gry z tymi pojebami. Owszem, poziom na prime jest wyższy, ale bez prime raz spotkasz noobów a 10 razy pierdolonych smurfów.

Opublikowano

Taki c**j na pewno bez prime jest więcej smurfów niż bez, haxów też co raz mniej spotykam na primach myślę, że jakieś 3tyg na czitera nie trafiłem.

Ale wchodząc na smurfa bez prima aby tylko lvl wbić do dropa to czit za czitem...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Problem jest taki, że prime pojawił się za późno i większość osób miała już wbity lvl, który był wymagany do grania na prime. Bety lub poprawek prime (jak kto woli) tak prędko nie zobaczysz, bo wątpie by w interesie valve było utrudnianie jeszcze bardziej gry nowym, początkującym graczom. Musicie wiedzieć, że tą grę kupują też tacy ludzie, którzy kompletnie nie mieli doczynienia z cs'em wcześniej. Dla nich to i tak jest czarna magia.

Opublikowano

Dlatego trzeba czekać, aż może te osoby, które miały wbity lvl zostaną pobanowane. Chociaż prędko to się nie stanie

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Niestety nie mam żadnego kolegi smurfa, same MG-DMG- czyli moje rangi. Dzisiaj postanowiłem pograć solo i taka niespodzianka- miałem w drużynie typa z MG2 i 3 GE, którzy go boostują xD, nie muszę mówić jaka była reakcja przeciwnego teamu. A i PS; jezeli chce ktoś mi pomóc z wyższych rang to pw (pewnie nikt, ale warto kappa).

Opublikowano

Nawet w losowej grze możesz zapoznać ludzi, którzy dobrze grają i po prostu z nimi grać. Jeżeli znajdziesz takie osoby to szybciej wbijesz ten poziom. Jednak nie ma de facto trybu na samo bicie poziomu. Bez prime jest o wiele więcej smurfów i hackerów bez porównania.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...