Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xiaomi Redmi 3 - jaka strona?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcesz być pewny że dostaniesz oryginał to polecam stronke sklepxiaomi.pl sam kupowałem na ich stronce Xiaomi Redmi 3 Pro i jestem zadowolony telefon nowy z folia żadnych uszkodzeń , Gwarancja lub Fakture wystawiaja z serwisem u nich nie ma problemu , Co do Tej stronki ja bym nie ryzykował

Opublikowano

Czy z tej strony nie dostanę podróby czy coś w tym stylu? Ma bardzo mało ocen i się boję. Mój kolega mówi, że warto kupić przez AliExpress ale nie jestem do tego przekonany. Zależy mi też na szybkości dostawy!

Opublikowano

Czy z tej strony nie dostanę podróby czy coś w tym stylu? Ma bardzo mało ocen i się boję. Mój kolega mówi, że warto kupić przez AliExpress ale nie jestem do tego przekonany. Zależy mi też na szybkości dostawy!

Wejdź na "miui polska". Więcej opinii i rekomendacji lub samych ostrzeżeń nie spotkałem nigdzie indziej. Chcesz kupić chińczyka? Tylko w oparciu o nich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...