Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy przy stabilizacji serwera (konwersacja)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otóż tak jak powyżej w temacie potrzebuje pomocy odnośnie serwera i stabilizacji

nie wiem czy istnieje jakaś alternatywa tego tematu ale potrzeba mi pomoc ,ewentualnie pomoc na dłużej .

1- problem serwer za długo myśli - czy da się jakoś napisać coś podobnego do windowsowych bibliotek że jak coś jest potrzebne to otwiera a jak nie jest to zostawia to w uśpieniu tak żeby niepotrzebnie procka i ramu nie ruszało

2 -sprawa mody dosyć mocno lagują klienta wiem że za stabilizacje modów i ich sprawne działanie odpowiada forge ale czy dało by się jakoś odciążyć  go na tyle żeby nie było ścinek ?

3- alternatywa do 1-2 oganięty od pluginów i modów kogoś odpowiedzialnego co by skrócił kody albo po prostu zrobił coś z nimi w taki sposób że to co wspólne dla jakiś modów i pluginów część kodu lub coś żeby działało wszystko sprawniej i nie ścinało 

4- nie chcę zabierać wam cennego czasu dlatego sami wybierzcie dla siebie odpowiednie rozwiązanie i zróbcie tak by było dobrze. równie dobrze możecie też mi powiedzieć co i jak pozmieniać albo notatnik z gotowym wysłać

5- poszukuję też parkura ,skyblocka , gildie , działki ,najlepiej skonfigurowane w taki sposób by działało od razu lub jakieś info po polsku co i jak pozmieniać

dane zużycie procesora 70-100 nowa pasta ram wacha się pomiędzy 2-4

amd 6300 3,5 hz ramu 8 1 kość

kgf -2 gb to tyle

mogę podać serwer i paczkę jeśli ktoś będzie potrzebował kto będzie miał czas się tym zająć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...