Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komenda na odmutowanie wszystkich

Kenzie25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpisałem komende na mutowanie na serwerze i następnego dnia chcialem zagrac turnieja i chcialem odmutowac wszystkich ale sie nie da.Uzywalem komendy sv_voiceenable 1 i nie dziala.KOMENDAMI SIE NIE DA!!! PROSZE O POMOC!

Opublikowano

Zmienia się w ogóle ta wartość voice_enable?

Wpisz jeszcze raz "voice_enable 1" , później samo "voice_enable" i zobacz co podpowiada konsola, 1 czy 0 ?

Jeśli 0 to znaczy że wartość się nie zmienia. Wejdź w config.cfg i zobacz we właściwościach czy ten plik nie jest tylko do odczytu, jeśli jest to odznacz i sprawdź jeszcze raz w CS.

Sprawdź też czy tam nie masz gdzieś tej komendy ustawionej na stałe - voice_enable 1. Nie tylko w config.cfg ale też w innych configach.

Opublikowano

voice_enable 0 <- mutuje wszystkich 

voice_enable 1 unmute 

jesteś amebo która nie czytała postów wyżej czy amebo która czytała posty wyżej? 

Opublikowano

Sprawdzałem spojnosc plików i ndala to samo .Nie zciszalem audio nic nie kombinowalem tylko po prostu wpisalem jedna taka komende na mutowanie i automatycznie gdy wejde na serwer mutuje mi wszystkich na serwie.Nie wiem moze reset pc mi pomoze :/

Opublikowano

voice scale tez probowalem i nic :/

no to usuń config > steam > userdata > id steama > 730 > .. i od nowa sobie ustaw wszystkie ustawienia

Opublikowano

voice_enable 1 mi to dziala

Kolejny, który nie potrafi czytać .... Wyświetlają Ci się te dymki po lewo na dole jak ktoś mówi ale nie słyszysz ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...