Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukradzione konto + perm ban

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakiś ktoś mi ukradł konto - dzisiaj pisze do supportu a oni mi odpisuja ze moje konto zostalo zbanowane za uzywanie hackow i skryptow.. Mam wszystkie dane itd. oraz date w ktorym stracilem to konto - jest szansa na unbana+odzyskanie tego konta?

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Witam, jakiś ktoś mi ukradł konto - dzisiaj pisze do supportu a oni mi odpisuja ze moje konto zostalo zbanowane za uzywanie hackow i skryptow.. Mam wszystkie dane itd. oraz date w ktorym stracilem to konto - jest szansa na unbana+odzyskanie tego konta?

Śmieszny przypadeg nieprawdaż ? akurat był banwave i akurat straciłeś konto i pisałeś do supportu? niesamowite, nie... nie ma szans.

P.S Rito nigdy nie podaje dokładnych powodów, ale lecisz w konia "kolego".

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Jeśli używałeś programów trzecich to możesz zapomnieć. Aktualnie support mówi ostateczne słowo i dużo przeciwko nim nie możesz zrobić. Wątpię byś otrzymał unbana.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Miałem to samo w kwietniu, tj. wszystko było dobrze, nagle straciłem dostęp do konta (hasło zmienione, kolega potwierdza, że wtedy moje konto było online), piszę do supportu i nagle odpisują mi, że moje konto dostało perma za 3rd party programy. Darowałem sobie, bo przyznaję się - używałem skryptów. Jednak robiłem to rok przed dostaniem perma, potem byłem czysty. A wątpię, że dopiero po takim czasie dostałem perma za to. Z resztą, trochę dziwne, że naglę tracę dostęp do konta, a za tydzień przychodzi mi odpowiedź od supportu, że perm. A reszta kont, na których grałem na skryptach, nie dostała perma i mam do nich dostęp cały czas

Specjalista
Opublikowano

Jeśli skrypty były używane w czasie kiedy konto zostało skradzione, oraz na innym ip niż twoje, to jest szansa.

EDIT: chociaż, masz u siebie jakieś posty/tematy o kupowaniu konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...