Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Bany za Account Checkera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słyszałem ze za acc checker bany wjechały teraz na ip jak to jest? używałem na kilka kont kilka miechów temu na starym systemie moge banicje dostac?

qxw0er.jpg

Opublikowano

spokojnie jak masz zmienne ip (internetu) to na wyjebce możesz accerem dalej sprawdzac tylko tak mniej wiecej 100-200 kont i ban na ip neta leci  od wczoraj tak jest :D (router z 11 razy resetowałem jak konta sprawdzalem xD)

możesz też na VPN siedzieć ;p wtedy raczej bana na główne nie dostaniesz tylko na te z vpna czyli krótko mówiąc jak masz VPN to jedziesz do usranej śmierci na acc checker a jak nie no to pozostaje resetowanie routera xD no chyba że nie masz zmiennego ip (głównego internetu) to lipton

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

blokady dalej nie ma mineły juz 2-3 miesiace dalej jest szansa ze dostane xD?

Ale o co Ty pytasz w ogóle? Bana na konto nie dostaniesz za checkera, możesz dostać jedynie na IP, ale to musiałbyś kilkaset kont sprawdzać przy dużej ilości wątków/botów. A nawet jak dostaniesz to resetujesz swoje IP i jedziesz dalej.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...