Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] NecroBot v0.8.0 [Działa 2016.08.13]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazłem działającego bota necro w internecie, bardzo fajnie działa i szybko chciał bym się nim podzielić.

Pewnie już każdy wie jak działa NecroBot wiec tylko dam linka i skan i cieszcie się.

Link: https://mega.nz/#!ex0mWTQR!Me-n5KCpzoxYsB-CJeI_jl72VMQqySTWIIt4aow-NGU

Skan:https://virustotal.com/pl/file/d73735b8b85cd11cfd33feb27e5b287174d31cca5c62131c167e6e0a03374568/analysis/1471078504/

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

V 0.7 Też działa :D. Ale mimo wszystko dzięki!

Jednakże ta wersja v0.8.0 to jest jakieś dziwne wykrycia 2, nwm czy to virusy czy nic niebezpiecznego.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Jednakże ta wersja v0.8.0 to jest jakieś dziwne wykrycia 2, nwm czy to virusy czy nic niebezpiecznego.

Pobrałem to sobie ale ikonki jakieś inne ja tam nie wpisuje swoich haseł ^^. Możesz sprawdzić jak masz jakieś słabe konto albo nowe założyć i dać znać. Niech się ktoś wypowie kto bardziej ogarnia te pliki :)

Opublikowano

Pobrałem to sobie ale ikonki jakieś inne ja tam nie wpisuje swoich haseł ^^. Możesz sprawdzić jak masz jakieś słabe konto albo nowe założyć i dać znać. Niech się ktoś wypowie kto bardziej ogarnia te pliki :)

Ja testuje na całość moim 30levelem.

Zdrajca MPCFORUM

Opublikowano

Ja testuje na całość moim 30levelem.

Hahha :D. I jak leci póki co? Elegancko jakby był czysty tylko te dwa wykrycia :<

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

[14:25:38] (ERROR) System.UriFormatException: Nieprawidłowy identyfikator URI: nie można przeanalizować nazwy hosta.
   w System.Uri.CreateThis(String uri, Boolean dontEscape, UriKind uriKind)
   w System.Uri..ctor(String uriString, UriKind uriKind)
   w System.Net.Http.HttpClient.CreateUri(String uri)
   w PokemonGo.RocketAPI.Extensions.HttpClientExtensions.<PostProto>d__2`1.MoveNext()
--- Koniec śladu stosu z poprzedniej lokalizacji, w której wystąpił wyjątek ---
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
   w PokemonGo.RocketAPI.Extensions.HttpClientExtensions.<PostProtoPayload>d__1`2.MoveNext()
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
   w PokemonGo.RocketAPI.Rpc.BaseRpc.<PostProtoPayload>d__6`2.MoveNext()
   w PokemonGo.RocketAPI.Rpc.Player.<GetPlayer>d__3.MoveNext()
   w PoGo.NecroBot.Logic.State.LoginState.<DownloadProfile>d__2.MoveNext()

mi nie działa

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...