Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon do 300-400zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, szukam jakiegoś smartfona z androidem do 300-400zł. Nie koniecznie do gier, bo grac za duzo nie bede. Chciałbym żeby miał troche lepszy aparat i dobrą baterie i maksymalnie 5,5 cala. Na początku myślałem nad zakupem xiaomi czy vernee thor z gearbesta ale przesylka bedzie dlugo trwała.

W tej cenie raczej celuje w używane telefony ale jeśli będzie nowy to czemu nie :)

Daje lajeczki

Opublikowano

Z używanych to galaxy s3,xperia m2 lts,huawei g620s,Moto g2,lg g3s

Z nowych lg spirit,Lenovo Moto e lte,Kiano elegance,Asus Zenfone go

Opublikowano

Juz pomijajac, ze moze szukac s4, to s3 jest slaby, nie oplaca sie go kupywac, bez roota bedzie sie bardzo przycinal.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

M2 jak kolega polecil wyzej to kupa. To juz lepszy wybor, ktorego mam/mialem to xperia m4 aqua. Szybki, wygodny, parametry tez ma niezle i nowke mozna kupic juz z a 600 zl. Dobrze poszukasz, to sa okazje nowki prosto z salonu i po 500 zejda. Zrootujesz go i telefon miod malina.

Huaweii nie polecam- slaba szata graficzna androida, wolne, mula i nie sa wytrzymale przed upadkami, i brzydkie.

Opublikowano

M2 jak kolega polecil wyzej to kupa. To juz lepszy wybor, ktorego mam/mialem to xperia m4 aqua. Szybki, wygodny, parametry tez ma niezle i nowke mozna kupic juz z a 600 zl. Dobrze poszukasz, to sa okazje nowki prosto z salonu i po 500 zejda. Zrootujesz go i telefon miod malina.

Huaweii nie polecam- slaba szata graficzna androida, wolne, mula i nie sa wytrzymale przed upadkami, i brzydkie.

O ktorym huawei mowisz? "szata graficzna" dla mnie akurat na plus, troche typowy ios, ale dla mnie to jest wygodniejsze jednak, nic nie muli, sa i to bardzo. (przynajmniej moj egzemplarz, podejrzewam ze kazdy), ekran to chyba nie gorilla grass, ale bez folli dlugo jade i nie dosc, ze bez pekniec to jeszcze ryski nawet jednej nie ma. Za to z doswiadczen z m4 aqua, ktora posiadala byla dziewczyna, a jak wiadomo dziewczyny = duzo zdjec, gdy zapchala pamiec telefon sie zacinal, chociaz sa to bardzo podobne dwa telefony. A i huawei otrzymuje aktualizacje (nie chodzi mi tylko o androida 6.0, ktorego ma), a ogolnie producent nie ma go w doopie, co jest mile. 

Opublikowano

Juz pomijajac, ze moze szukac s4, to s3 jest slaby, nie oplaca sie go kupywac, bez roota bedzie sie bardzo przycinal.

Szukac może ale tylko szukać,s3 zwykły może i tak ale wersja lte daje rade

Opublikowano

O ktorym huawei mowisz? "szata graficzna" dla mnie akurat na plus, troche typowy ios, ale dla mnie to jest wygodniejsze jednak, nic nie muli, sa i to bardzo. (przynajmniej moj egzemplarz, podejrzewam ze kazdy), ekran to chyba nie gorilla grass, ale bez folli dlugo jade i nie dosc, ze bez pekniec to jeszcze ryski nawet jednej nie ma. Za to z doswiadczen z m4 aqua, ktora posiadala byla dziewczyna, a jak wiadomo dziewczyny = duzo zdjec, gdy zapchala pamiec telefon sie zacinal, chociaz sa to bardzo podobne dwa telefony. A i huawei otrzymuje aktualizacje (nie chodzi mi tylko o androida 6.0, ktorego ma), a ogolnie producent nie ma go w doopie, co jest mile. 

Dziwisz sie, ze sie zacina? Kazdy telefon utrzymywany nieprawidlowo bedzie sie zacinal, nie wazne jaki to by byl.

Opublikowano

Cubot Note S, dość przyjemny i wydajny telefon. Do zabawy lub testów idealne rozwiązanie. 

5,5 cala, aparat 8 Mpix, pamięć 2GB RAM.

Opublikowano

Cubot Note S, dość przyjemny i wydajny telefon. Do zabawy lub testów idealne rozwiązanie. 

Jesli do testow patrzysz tylko na ram aparat i wielkosc ekranu to, nie sadze by telefon byl ciekawa propozycja :D.

ram ok, pamiec ok,  ekran niby hd, bateria pojemna. Po 2 zerowe informacje na temat procesora jedyne dane techniczne to na mgsm, po ktorych wnioskuje, ze nie jest najlepszy. Procek do testow to podstawa i ram.

Kupilbym gdyby nie ten procek :D

Opublikowano

Jesli do testow patrzysz tylko na ram aparat i wielkosc ekranu to, nie sadze by telefon byl ciekawa propozycja :D.

ram ok, pamiec ok,  ekran niby hd, bateria pojemna. Po 2 zerowe informacje na temat procesora jedyne dane techniczne to na mgsm, po ktorych wnioskuje, ze nie jest najlepszy. Procek do testow to podstawa i ram.

Kupilbym gdyby nie ten procek :D

To był tylko przykład, jakie parametry posiada telefon. Nie że 3 punktowa specyfikacja do testów.

Opublikowano

Szukac może ale tylko szukać,s3 zwykły może i tak ale wersja lte daje rade

Ale wersja LTE jest drozsza od zwyklej s3, nie ma co porownywac, tak to mozna by jeszcze wpomniec o NEO. S3 to tylko po taniosci i robisz roota, podobnie traktuje galaxy s4, chociaz ona juz bardziej daje rade na stocku. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...