Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To chyba koniec z botami! - dyskusja

NeoKidPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi sie ze max.2 dni i mozemy sie pozegnac z botowaniem.. co chwile wychodza nowe zabezpieczenia a kolejni hakerzy odchodza od tematu. Aktualnie nie dziala zaden bot, pokebuddy niby dziala ale ledwo i powoli dogorywa wiec zacznijmy powoli zegnac sie z naszymi ukochanymi programami :( [*]

Opublikowano

a zaczales dopiero botowac? :/ ja juz mam 16 sprzedancyh kont i wiele botow wiec to tez jest moze kwestia tego. ale nie da sie ukryc ze pokebuddy to ostatni ocalaly na polu bitwy

Opublikowano

Ja na Pokefarmer farmie od ok 16 i bez żadnego bana, może kwestia dobrego skonfigurowania (10,3 km/h i ciągle w jednym miejscu). Co prawda nie jest to exp pokroju 100/200 tys na godzinę ale lv i poki same się łapią. Od ok 16 wbity 18 lvl i 56 typów stworków.

Opublikowano

Haxton dobrze działał - 300 expa/h bez lucky egga

jak? 

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

40 botów 270k exp/h i latają już 6 dobe.

Miałem z 50+ kont 40 leveleXD

Na jakim bocie i gdzie że tyle :D 

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

40 botów 270k exp/h i latają już 6 dobe.

Miałem z 50+ kont 40 leveleXD

Na jakim bocie i gdzie że tyle :D

Haxton, da sie nawet wyciągnąć 350k/h bez lucky egga, ale juz nie dziala :/

Opublikowano

Rzeczywiście coś się dzieje, na pewno zmieni działanie softów bo po ściągnięciu go normalnie zbieram stopy i dostaje expa i nagrody ale o łapaniu poków nie ma mowy, każdy ucieka po 1 rzucie tak jakby soft pozostał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...