Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kazdym botem

NeoKidPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kazdy bot mi nie dziala,nawet przy zmianie ip pokebuddy dzialal 2 min i potem sie wyjebal jak wszystko..czy ktos ma moze cos co jeszcze dziala lub jakies porady co zrobic w moejj sytuacji:?

Opublikowano

Ja mam taki problem, że jak odpalam Haxtona ( nie ma znaczenia czy Ptc czy Google ) Pisze normalnie Starting bot i zbiera z około 6 pokestopów i pisze Task canceled i się restartuje

Opublikowano

Jakoś nie mam problemów gdy zaczynam z miejsca gdzie mieszkam i spokojnie łazi po całym mieście przez godzinę nim załapie bana. Po pól godzinie już można znowu i od nowa działa.  Wystarczy prędkość chodzenia ustawić 3-6 km/h .  W sumie wychodzi więcej expa niż na szybkim chodzeniu które banowane już po kilku minutach. 

Po zmianie spotów na dowolny gdziekolwiek dość szybko łapie się bana i raczej nie pomagają żadne programy do odbanowania, pozostaje przeczekać nawet ok 1-2 h.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...