Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z PokeBuddy - łapie pokemony, nie ma expa z pokestopów

NizSu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Używam programu Pokebuddy od wczoraj. Wszystko pięknie działało az do dzisiejszego wieczoru. Coś się zepsuło i nie dostaję xp za pokestopy. Nie mam pojęcia dalczego i jak to naprawic. Ktos pomoze?
71d5304945641360e04f394197e723d4.jpeg

Opublikowano

Mam to samo od godziny 11, również prosze o pomoc. :|

[P - 11:44:29] [Catch Pokemon] No Pokemon nearby
[P - 11:44:32] [Transferring Pokemons] No Pokemons available for transfer. Trying again later...
[P - 11:44:40] [Farm Pokestops] Populated Pokestops
[P - 11:44:40] [Navigation] Walking from: 40.78509, -73.96828 to: 40.78456, -73.96836 with a distance of: 37 meters
[P - 11:44:44] [Farm Pokestops] Spinning Pokestop: 'Large Wooden Shaper Glyph'
[P - 11:44:45] [Farm Pokestops] Success -> Received XP: 0
[P - 11:44:46] Stopping...
Opublikowano

Mam to samo, do 20lv poszło wszystko fajnie i teraz nie zbiera expa z pokestopów.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

BO MACIE CHYBA  BANA.  

Setki razy pisane , nie widać pokemonów i spotów w grze , ale można normalnie przeglądać swoje konto. 

Przy okazji , jest aktualizacja bota którą ściąga downloader, może macie coś polokowane  

p.s. działają wam teraz serwery gry ? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

BO MACIE BANA.  

Setki razy pisane , nie widać pokemonów i spotów w grze , ale można normalnie przeglądać swoje konto. 

Przy okazji , jest aktualizacja bota którą ściąga downloader, może macie coś polokowane 

Nie miałem typowego bana, bo wszystkie pokemony mogłem łapac i snajpowac bez problemu :) 

.

Opublikowano

Ban się resetuje po jakimś czasie i można normalnie grać. 

Bardziej jednak wygląda to na brak aktualizacji bota, uruchomić czasem trzeba jako administrator bota. 

Opublikowano

Ban się resetuje po jakimś czasie i można normalnie grać. 

Bardziej jednak wygląda to na brak aktualizacji bota, uruchomić czasem trzeba jako administrator bota. 

Ooo, @Ktosiu Ty tutaj :D?

Radzę zapoznać się z moim potwierdzonym info :

http://www.mpcforum.pl/topic/1568160-dlaczego-nie-widz%C4%99-pokestop%C3%B3w-co-to-jest-softban

Opublikowano

Zajmuję się botami więc trzeba być na bieżąco z problemami. Podobnie zachowywał mi się bot na kilka godzin przed dostaniem perma. Widzi pokestopy, widzi pokemony ale nie kręci i nie dostaje expa i nie łapie gadów. :/

Po jakimś czasie mija.

Dodatkowe zabezpieczenia to ponowne logowanie przy używaniu normalnej gry do  konta google. W Anglii w każdym bądź razie tak jest aktualnie bo tam gram. 

Inna możliwość że załączany jest jakiś specjalny tryb gry dla podejrzanych o używanie bota, bo po chwili jak bot zaczyna działać normalnie prze 2-3 h nie dostaje się bana wcale. Po relogu jest perm. 

Jako gra to taka sobie rozrywka, szybko sie nudzi , szkoda konta miałem 6 legendarnych po 1600-2000 CP po 2 dniach gry i praktycznie zero softbanów przez ten czas.

Dziś coś zmienili diametralnie i banują całkiem więc lepiej uważać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...