Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koles wygrał życie? czy fake allegro.

silnybicu000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam tak sobie patrze na allegro i coś ciekawego znalazlem i sie zastanawiam czy koles wygrał życie czy fake, http://allegro.pl/pokemon-go-konto-22-lvl-twoj-nick-najtaniej-i6399452586.html  to nie reklama ni c***a nie kupujcie, tylko chodzi o to czy k***a ktos kupowal konta za 1 tys ktore robi sie pare godziń a osoba ktora to robila wygrała życie. tak mam bol dupy

Opublikowano

Proste strzelam, że aukcja wtedy wynosiła 5-25 PLN potem zmienił cenę na 1k

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Sprawdzałem aukcje z pokemon go jakiś tydzień temu i wnioskując po obrazkach - bo są podobne, może to nawet te same - to ceny tych kont nawet nie wyniosły 100zł tydzień temu, więc wątpię by ktoś to kupił po 1000zł.

Opublikowano

Zwykłe fake. Jakim trzeba być idiotą aby uwierzyć że to prawda jest. Na logikę, 22lvl z gównianymi pokami za 1000zł? Czy 30lvl z fajnymi pokami, 10x tyle dusta za góra 30zł? Pomyśleć trochę trzeba tylko...

Opublikowano

Ani nie wygrałem życia, ani fake allegro :D Po prostu cena z kosmosu, bo brak towaru :) Wiele osób tak robi :P Ale masz rację, za duża cena bo przyciąga uwagę, więc jest już mniejsza  xD

PS. Skoro wyjaśnione to można dac do kosza :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Przecież nawet nie idzie potwierdzić, czy ma te konta czy nie. W grze napisze na czacie czy co jak tam nawet czatu nie ma? :v Widziałem ludzi co sprzedawali oddech Jezusa w słoiku. Gdyby miał tam legendarki i jakieś b. rzadkie Poki to uszłoby jeszcze ale z takim czymś? :v To kilka dni roboty dla bota.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przecież nawet nie idzie potwierdzić, czy ma te konta czy nie. W grze napisze na czacie czy co jak tam nawet czatu nie ma? :v Widziałem ludzi co sprzedawali oddech Jezusa w słoiku. Gdyby miał tam legendarki i jakieś b. rzadkie Poki to uszłoby jeszcze ale z takim czymś? :v To kilka dni roboty dla bota.

kilka dni? raczej jeden dzień max 2 :P

Opublikowano

Zmienił cenę, bo pewnie nie miał już na stanie kont, a szkoda mu paru groszy zapłacić za nową aukcje, jeżeli by chciał powrócić do sprzedawania kont :)

.

Opublikowano

Bo to są ludzie co nie znają sie na biznesach, dla nich jak sprzedają jak tutaj widać 3x20 = 60 zł to są super zadowoleni. Nie patrzą na rynek tylko dają takie ceny jakie im odpowiadają by szybko sprzedać i trochę grosza zarobić :/ Takich ludzi nie lubię :( Choć i tak po sprzedaniu tego zostanie mu około 40 zł, bo musi zapłacić za aukcje i prowizje :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Mi by się nie chce wystawić konto za kilkaset zł, do innej gry na alledrogo, a tu baran za 3 zł sprzedaje hehe....

Nawet za prąd mu się nie zwróci że już o zmarnowanym czasie nie wspomnę.

Swoja drogą sprzedawanie tak boconych kont to zwykłe oszustwo.

Bo oczywiście jak kilku sprzedających jakiś czas temu pytałem to oczywiście każdy mówił że to legalne nigdy nie banowane ani nie bocone konta hehe....

Coś mi tu nie grało i się tematem zainteresowałem i sam sobie zacząłem kilka kont bocić i synowi (obecnie już chyba tylko 2 zostały niezbanowane >30lvl).

Później ktoś naiwny kupi takie konto wyda dodatkowo parę grosza na nią i mu je zbanują (za bocenie - choć on nie bocił).

Oczywiście sprzedającemu mógłby to udowodnić takie oszustwo, gdyby mu support był łaskaw przedstawić pisemnie za jaki okres było konto bocone i by się okazało że jeszcze wtedy było u sprzedającego. W przypadku takiego przekrętu na większą kasę mogłaby się prokuratura zainteresować, ale ktoś musiałby mocno to drążyć.

Ja takie rzeczy tylko na własny użytek w celach testowych rzecz jasna ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...