Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połączeniem.

Cloute

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dość dziwny problem. Otóż gram na serwerze (dokładniej jest to serwer Lotharia) i wszystko chodziło dobrze, aż do momentu, gdy nie było mnie w domu 3 dni (z internetu i komputera może skorzystała parę razy mama). Wracam dziś, chcę się połączyć i wyskakuje mi ciągle "Błąd połączenia się z serwerem" mimo iż serwer jest online i innym działa. Dla pewności odpaliłem serwer Baria i jest identycznie. 

To samo dotyczy jednej strony, tak samo normalnie korzystałem, a dziś nie działa na dwóch komputerach, a dla znajomych chodzi. Wyłączałem antywirusa i zapory windows, bo myślałem że coś blokują, ale jest to samo. 

Możliwe, że to problem głębiej w internecie? Bo ja sam nic nie zmieniałem. 

denzel.png

Opublikowano

Dobra na 99% nie jest to wina komputera, bo jak pisałem na obu jest tak samo, a nie było nic zmieniane.

Na potwierdzenie napisałem do kolegi, który ma ten sam internet, to samo żaden serwer Metina mu nie działa, ani ta strona. 

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...