Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowane konto?

MrMicro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Obserwuje forum od kilku godzin i nie mogę tego znaleźć dlatego piszę.

Przy kreceniu pokestopem pisze mi "try again later" a jak próbuje zlapac pokemona to po złapaniu wyskakuje z kulki i ucieka za każdym razem, a przy przyjmowaniu gyma po "3,2,1 go" wyskakuje error. Zupełnie tak samo jak przy soft Banie. Czy to jest soft ban na 24h czy perm? Próbowałem pokestopem kręcic 40 razy ale to nic nie dało. Pozdrawiam

//Reklama OFF.

Opublikowano

Softban lub coś działającego na tej samej zasadzie. Ostatnio Niantic wziął się do roboty i wprowadził "niedogodności", o których co chwila się dowiadujemy.

PQpAnug.png

Opublikowano

Jakbyś dostał perma to byś się nie mógł zalogować. Mi się coś takiego działo jak miałem słabe połączenie lub podczas jazdy.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Siema,

Obserwuje forum od kilku godzin i nie mogę tego znaleźć dlatego piszę.

Przy kreceniu pokestopem pisze mi "try again later" a jak próbuje zlapac pokemona to po złapaniu wyskakuje z kulki i ucieka za każdym razem, a przy przyjmowaniu gyma po "3,2,1 go" wyskakuje error. Zupełnie tak samo jak przy soft Banie. Czy to jest soft ban na 24h czy perm? Próbowałem pokestopem kręcic 40 razy ale to nic nie dało. Pozdrawiam

Nie jest to perm ban. Ja wczoraj miałem identycznie, dzisiaj wszystko śmiga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...