Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Najlepszy Bot do Lola (płatny)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy to jest odpowiedni dział, tak więc z góry przepraszam za jakąkolwiek pomyłkę, a więc mam zamiar sobie kupić konto unranked, albo sam nabić, ale to nie jest istotne, chodzi mi głównie o jakiegoś bota/cheata do lola, najlepiej płatnego, na którego jest mniej szans, że Cię wyłapią i w miarę prosty w obsłudze.

Poszukuje grafika napisz do mnie na PW!

Opublikowano

to nie sezon 3, teraz wszystko jest wykrywalne więc jesli juz chcesz cheatowac to postaw na jakosc i wybierz League sharpa. Dobre jakosciowo skrypty + ich spora ilosc, brak fps dropów i placisz tylko za licencje a nie za skrypty;p

Opublikowano

to nie sezon 3, teraz wszystko jest wykrywalne więc jesli juz chcesz cheatowac to postaw na jakosc i wybierz League sharpa. Dobre jakosciowo skrypty + ich spora ilosc, brak fps dropów i placisz tylko za licencje a nie za skrypty;p

Podpowiesz mi jak zakupic licenjce? wchodze na forum L# i wyskakuje jakis blad?

Opublikowano

no musisz najpierw dostac zaproszenie, masz na forum jak to zrobic.

Opublikowano

no musisz najpierw dostac zaproszenie, masz na forum jak to zrobic.

podeslesz linka, i ile kosztuje licencja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...