Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest aktualnie najlepszy bot?

NeoKidPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko umarło. Tzn działają, ale 5-10 k expa na godzinę. To tak, jakby nie działały

Ty umarłeś, ja śmigam obecnie na bocie na telefonie i mam +80k/h expa.

Opublikowano

Wszystko umarło. Tzn działają, ale 5-10 k expa na godzinę. To tak, jakby nie działały

CO to za bot?

Opublikowano

Spokojnie, spokojnie

Swoją drogą to prawdopodobnie tylko w bocie widzisz, że działa. Spróbuj zalogować się na konto normalnie z aplikacji, a okaże się, że cały czas ten sam lvl ;)

Opublikowano

Spokojnie, spokojnie

Swoją drogą to prawdopodobnie tylko w bocie widzisz, że działa. Spróbuj zalogować się na konto normalnie z aplikacji, a okaże się, że cały czas ten sam lvl ;)

Spokojnie spokojnie koleś, właśnie jakieś 15 minut temu bot pokazał że przeskoczył z 33lvl na 34 i w grze odebrałem nagrodę jak i nowy lvl.

Opublikowano

Spokojnie, spokojnie

Spokojnie spokojnie koleś, właśnie jakieś 15 minut temu bot pokazał że przeskoczył z 33lvl na 34 i w grze odebrałem nagrodę jak i nowy lvl.

a jaki to bot jeśli można wiedzieć?

Opublikowano

@Karyvlea A są płatne już, lecz też nie błyszczą jakoś ciekawie.

Za bardzo się nie interesuje tymi, które nie są opublikowane na forum, więc myślałam, że nie ma jeszcze. xp Uważam, że te, które są aktualnie dostępne, są spoko. Ale wydaje mi się, że to kwestia czasu. Niedługo zaczną się pojawiać jakieś lepsze boty, ale płatne. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...