Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Shift+tab" - problem z dźwiękiem w grze

Thonder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem. W tej grze miałem problem, bo nie działał dźwięk i musiałem ustawić zgodność z windowsem xp. Odkąd to zrobiłem, dźwięk działa, ale jak przyciskam shift+tab, to te "okno" się nie otwiera. Tylko w tej grze mi to nie działa. Jak ten problem rozwiązać?

Opublikowano

1. O jakim oknie mówimy?

2. Sprawdź w ustawieniach skill'a czy nie masz zablokowanej opcji shift+tab.

3. W przypadku blokady shift+tab wystarczy przytrzymać dłużej aby z gry przejść do pulpitu.

Opublikowano

Chodzi oto okno, że jak się kliknie w tą kombinację klawiszy, to wyskakują tam m.in. lista znajomych, łączny czas gry itp. Sprawdzę te mody. Mam nadzieję, że mój problem się rozwiąże :)

Opublikowano

Chodzi oto okno, że jak się kliknie w tą kombinację klawiszy, to wyskakują tam m.in. lista znajomych, łączny czas gry itp. Sprawdzę te mody. Mam nadzieję, że mój problem się rozwiąże :)

Czytałem trzy razy i dopiero załapałem o co ci chodzi :D Mogłeś od razu napisać że masz grę na steam.

To tak małe sprostowanie :D

1. W skillu możesz zablokować alt+tab i o tym na początku pisałem.

2. Jaki masz system operacyjny że ustawiłeś zgodność z win xp?

3. Zmień klawisz tego okna w ustawieniach steam (jeśli nie zadziała to wyłącz zgodność z win xp)

Co  do problemów z dźwiękiem wystarczy aktualizacja directX.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...