Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy gold?

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy istnieje jakiś sposob na darmowy gold nie chodzi mi o jakies 5k golda czy cos ale np chociaz 100 slyszalem ze za dodanie numeru się dostaje czy coś takiego 

A i od razu mówię jesli masz zamiar wyzywac mnie od cebul to won pało gdyż grając w 6 gier f2p nie zamierzam na każda wydawać hajsu -.- 

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1422286-kody-z%C5%82oto-premium-czo%C5%82gi-informacje/

Podanie numeru, zmiana hasła wystarczy na kilkukrotne ściągnięcie modułów, jeśli jesteś dobry/bardzo dobrym graczem możesz spróbować swoich sił w ESL. Jest jeszcze pewien legalny sposób, ale przez zasady forum nie mogę go tutaj podać.

Opublikowano

Uczciwego oraz legalnego golda możesz zdobyć za... 

Jest strona d***y dzięki której robiąc misje dostajesz punkty do wota aby wymieniać na golda...
Kolejną metodą jest dojście do konkretnego klanu, który płaci golda za robienie paczek w twierdzy, który aktywuje misje i wylosuje ci 1k golda za zrobienie jej...
To są jedyne sposoby na ten moment.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej piszą. ESL, turnieje, dobry klan, zmiana hasła/przypisanie numeru. Jest jeszcze pewna strona, której nazwa zaczyna się na d, a kończy na y. Nazwa składa się z dwóch słów. :p

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

KOD nr 23, czyli TIPS jak zdobyć 600 Golda: ej678_Gdzie2.pngph480_Gold2.pngpz549_Uwaga2.pngmr284_Gracz2.pngnm340_Warto2.png

• Gdzie: Złoto otrzymujemy poprzez jednorazową zmianę hasła (300 Gold) i przypisanie numeru telefonu (100 Gold) oraz instalację (trening) gry World of Warplanes (200 golda)
  • Złoto: 600 Gold (300+100+*200)
  • * 200 (4 x 50 za trening) w grze World of Warplanes
  • UWAGA:
  • 1. Zmianę hasła z gratisowym Goldem (300), możemy wykonać TYLKO RAZ. Kolejne zmiany hasła na tym koncie nie będą premiowane Goldem!
  • 2. 100 Golda dostajemy za przypisanie numeru telefonu TYLKO, jeśli wcześniej tego nie zrobiliśmy!
  • 3. Misje treningowe są dostępne tylko RAZ dla konta i są to 4 misje dostępne zaraz po instalacji gry.
  • Tips jest "dostępny" dla KAŻDEGO GRACZA, o ile już z tego sposobu nie korzystał :)
  • POLECAM. Nic nie kosztuje, a 600 Golda wpadnie
  • Podaję link, z którego dostaje się (ofic. akcja WG dotycząca zmiany hasła) na 100% Golda. Nie wiem, czy za zmianę hasła bezpośrednio z panelu użytkownika też: http://worldoftanks....d-event/?page=1

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...