Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie otrzymano odpowiedzi od serwera

xxxxxxxxvxxxxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc , mam problem gdy próbuje wejść do gry pisze mi ciągle : nie otrzymano odpowiedzi od serwera, ponawianie " 
a pozniej Serwer logowania nie odpowiedział. Możesz mieć problem z połączeniem niezwiązany z serwerem League of Legends. Tutaj możesz sprawdzić aktualny stan usługi: http://status.leagueoflegends.com/

Jeśli nadal nie możesz się połączyć, przeczytaj następujący artykuł z Bazy Wiedzy: support.riotgames.com/hc/articles/201761944.

Wciąż nie możesz się połączyć? Skontaktuj się z działem wsparcia gracza poprzez support.riotgames.com.|

robiłem to wszystko z internet explorerem, ustawialem dns , odznaczałem tc i certyfikaty ale dalej nic nie pomaga, help ziomeczki

nfsw_PIETRAS223.png
Pasjonat
Opublikowano

ban na ip

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Opublikowano

Samo  przejdzie po czasie, pisząc do supportu zagwarantują ci, że problem leży po twojej stronie, aż w końcu nagle po 2-3 dniach wszystko wróci do normy xD

Opublikowano

Spokojnie, to tylko takie chwilowe jest, zniknie po kilku godzinach. ;-)

Spokojnie, to tylko takie chwilowe jest, zniknie po kilku godzinach. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...