Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy oplaca sie teraz kupic bilet sezonu 2016?

LexiR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy oplaca sie teraz kupic bilet sezonu 2016?

Do kiedy trwa ten sezon?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Pewnie, że się opłaca. Jeszcze spokojnie dasz radę zdobyć dużo nagród, jak nie wszystkie. Wystarczy tylko systematycznie grać i w miarę celnie obstawiać wyniki. 

Sezon trwa aż do początku/połowy stycznia. Zawsze nowy sezon jest wprowadzany jakoś po Mistrzostwach Świata.

Opublikowano

Tzn obstawianie jak w csgo?

Jest ktos kto sie dobrze zna na druzynach w smite?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Tzn obstawianie jak w csgo?

Jest ktos kto sie dobrze zna na druzynach w smite?

Nie mam pojęcia, jak to wygląda w CS:GO, natomiast w Smite'cie jest to coś takiego - http://www.mpcforum.pl/uploads/images/3573814710241511106232.png.

Jeżeli śledzisz jakoś scenę e-sportową tej gry, to mniej/więcej na zasadzie kojarzenia nazw idzie coś postrzelać. Ogólnie polecam poszukać w internecie stronek, gdzie wspólnie różni gracze obstawiają wyniki (nawet profesjonaliści, Mastersi). Tam przeważnie jest podawany dobry wynik, no ale wiadomo, czasami jedna akcja decyduje o wyniku gry, także nic pewnego. 

Opublikowano

Pewnie, że się opłaca. Jeszcze spokojnie dasz radę zdobyć dużo nagród, jak nie wszystkie. Wystarczy tylko systematycznie grać i w miarę celnie obstawiać wyniki. 

Sezon trwa aż do początku/połowy stycznia. Zawsze nowy sezon jest wprowadzany jakoś po Mistrzostwach Świata.

Powiesz mi ile można wyciągnąć na dzień  tych FP? Jest jakiś limit czy nie ma i mogę grać aż do porzygu?  

Opublikowano

Powiesz mi ile można wyciągnąć na dzień  tych FP? Jest jakiś limit czy nie ma i mogę grać aż do porzygu?  

Zależy od tego, ile grasz i co grasz. Ja w sumie rozgrywam tylko mecze ligowe, dlatego logicznie, trochę wygram, a trochę przegram. Dziennie wyciągam od 45 do 105 FP (nie liczę punktów za obstawianie). Czasami mniej, jak nie mam ochoty na grę. Limitu nie ma żadnego, każdy wygrany mecz to punkty, nawet jak w kółko wałkujesz Arenę (wiadomo, szybko się rozgrywka, także szybkie punkty). Ogólnie ja na to nie zwracam za bardzo uwagi, obstawiam na bieżąco i punkty same wpadają. Także teoretycznie możesz przez jeden dzień nawet tysiąc punktów zdobyć za wygrane + te za obstawianie. :) 

Opublikowano

Zależy od tego, ile grasz i co grasz. Ja w sumie rozgrywam tylko mecze ligowe, dlatego logicznie, trochę wygram, a trochę przegram. Dziennie wyciągam od 45 do 105 FP (nie liczę punktów za obstawianie). Czasami mniej, jak nie mam ochoty na grę. Limitu nie ma żadnego, każdy wygrany mecz to punkty, nawet jak w kółko wałkujesz Arenę (wiadomo, szybko się rozgrywka, także szybkie punkty). Ogólnie ja na to nie zwracam za bardzo uwagi, obstawiam na bieżąco i punkty same wpadają. Także teoretycznie możesz przez jeden dzień nawet tysiąc punktów zdobyć za wygrane + te za obstawianie. :)

Dzięki bardzo za info :) Jak zwykle znasz odpowiedź na każde pytanie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...