Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakiej kondycji obecnie jest War Rock?

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, możecie mi napisać jak aktualnie trzyma się warrock? jedynie co widzę to stronę gdzie jest najebane tyle tych broni że już nie odróżniam. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda cały warrock w 2016 roku, jak stoi z lagami, ilość graczy, częste aktualizacje, optymalizacja i inne różne rzeczy, nie chcę nawet pytać czy to dawny warrock z 2012-2013 bo widzę na pierwszy rzut oka że tak nie jest. 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngHuracan

Moim zdaniem, War Rock ogólnie trzyma się jeszcze całkiem nieźle. Mam tutaj oczywiście na myśli wyłącznie wersje koreańską, filipińską i japońską. Serwery międzynarodowe są obecnie prowadzone przez Nexon, który zniszczył je i w dalszym ciągu prowadzi ku nieuchronnemu upadkowi. Jedyne czym zajmuje się oddelegowany do tych serwerów zespół, to tak naprawdę wprowadzanie kolejnych i kolejnych broni, w coraz to innych wersjach kolorystycznych. Owszem, są przeprowadzane "cotygodniowe" przerwy techniczne i dodawane nowe tryby, funkcje itd... Jednakowoż prawda jest taka, iż owe aktualizacje polegają wyłącznie na tym, że wypuszczają paczkę, którą każdorazowo uprzednio otrzymują od developerów z Dream Execution. Nexon kompletnie zlewa graczy, pod każdym możliwym względem (wystarczy spojrzeć na ich forum, gdzie użytkownicy zgłaszają różnego rodzaju problemy oraz sugestie dot. ewentualnych zmian w grze).

Nie chce mi się już tutaj zbyt długo rozpisywać, dlatego przejdę do krótkich odpowiedzi.

Opóźnienia w rozgrywce? Jak najbardziej i nie są one spowodowane wyłącznie odległościami, jakie dzielą graczy od serwerów (aktualny klient gry wykorzystuje strukturę połączeń PeerToServer - P2S, nie jak kiedyś PeerToPeer - P2P).

Ilość graczy? Znacznie spadła. Obecnie utrzymuje się na poziomie ok. 1,5 tys.

Optymalizacja gry? Fatalna. Zdecydowanie lepiej, o ile nie najlepiej, pod względem optymalizacji, wypada filipiński klient gry.

Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania, oczywiście odpowiem.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngHuracan

Moim zdaniem, War Rock ogólnie trzyma się jeszcze całkiem nieźle. Mam tutaj oczywiście na myśli wyłącznie wersje koreańską, filipińską i japońską. Serwery międzynarodowe są obecnie prowadzone przez Nexon, który zniszczył je i w dalszym ciągu prowadzi ku nieuchronnemu upadkowi. Jedyne czym zajmuje się oddelegowany do tych serwerów zespół, to tak naprawdę wprowadzanie kolejnych i kolejnych broni, w coraz to innych wersjach kolorystycznych. Owszem, są przeprowadzane "cotygodniowe" przerwy techniczne i dodawane nowe tryby, funkcje itd... Jednakowoż prawda jest taka, iż owe aktualizacje polegają wyłącznie na tym, że wypuszczają paczkę, którą każdorazowo uprzednio otrzymują od developerów z Dream Execution. Nexon kompletnie zlewa graczy, pod każdym możliwym względem (wystarczy spojrzeć na ich forum, gdzie użytkownicy zgłaszają różnego rodzaju problemy oraz sugestie dot. ewentualnych zmian w grze).

Nie chce mi się już tutaj zbyt długo rozpisywać, dlatego przejdę do krótkich odpowiedzi.

Opóźnienia w rozgrywce? Jak najbardziej i nie są one spowodowane wyłącznie odległościami, jakie dzielą graczy od serwerów (aktualny klient gry wykorzystuje strukturę połączeń PeerToServer - P2S, nie jak kiedyś PeerToPeer - P2P).

Ilość graczy? Znacznie spadła. Obecnie utrzymuje się na poziomie ok. 1,5 tys.

Optymalizacja gry? Fatalna. Zdecydowanie lepiej, o ile nie najlepiej, pod względem optymalizacji, wypada filipiński klient gry.

Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania, oczywiście odpowiem.

jest jakiś private godny polecenia, gdzie faktyko da się pograć z większą ilością osób?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...