Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

coś pomiędzy moding a plugins (otcherdrops a modyfikacje)

Halk6000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko nie mogę dodać prawidłowo nazwy przedmiotu z modyfikacji do dropu z otcherdropsa

gdzie można sprawdzić jak coś się nazywa tak żeby otcherdrops to załapał ?

obecnie próbuje dodać do otcherdropsa żeby wypadał też essence dust tylko jak wpisuje z dużych i z podłogą to nie działa ale text się wyświela

ale przedmiotu nie ma gdzie można sprawdzić by coś dodać takie jaką ma nazwę

albo czy jest możliwość dodania przedmiotu do tego plugina po ip thx za pomoc

załączam config to jest to ostatnie co próbuje dodać z moda magical crops

Opublikowano

OtherDrop chyba nie ma takiej opcji, więc ci nie pójdzie.

w sumie to sorki za bez sensowny temat albo i z sensem ale za późno odpowiedzi

a to dlatego że troszkę się zirytowałem -poszedłem na logikę givłem sobie z konsolki ten przedmiot po id i sprawdziłem jaki text się wyświetla kiedy mi to daje i wkleiłem to do otcherdropsa i działało potem zainstalowałem essentials i nie działa ... myśle no halo co jest restartuje serwa patrzę nadal potem zobaczyłem w 1 z configów linijkę kodu

use-permissions: false​ która przydała mi się przy 2 pluginach

dobra to tyle historii z dzisiejszego dnia

a tak na poważnie teraz obecnie pomoc będzie potrzebna przy optymalizacji wielu rzeczy naraz pytanie czy da się ... bo jeśli tak to chodzi o optymalizacje pluginów i modów bo odkąd wgrałem essentials to strasznie ścina serwer czy da się to jakoś zrobić by wszystko jakoś sprawniej pracowało ? wiem że forge za to odpowiada ale bez forge to by nawet mody nie działały  więc bym chciał coś co pomoże wszystkiemu się ustabilizować .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...