Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na brak utraty przedmiotów po śmierci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Szukam pluginu, który dodaje fukcje, że gracze z danymi permisjami nie traca itemów z ekwipunku podczas mierci.

Co ważne, że z danymi permissiami.

Każdą wypowiedź nagrodzę :)

EWENTUALNIE MOZE BYC SKRYPT!

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

@cukierkakaao nie prawda, jest taki plugin, sam go widziałem. Nie chodzi mi o GameRule bo tego nie chce używać.

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Opublikowano

Albo nie umiesz że nie chcesz ;)

Masz Google nie boli i nie gryzie nawet ;)

1. https://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/keep-inventory/

2. https://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/keep-items/

3. https://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/deathcontrol/

Nie obraź się ale potem tacy "wielcy właściciele" jak Ty piszą "zoptymalizowany serwer" a używa 10 dodatkowych pluginów zamiast 1 komendy ;)

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano

@Nekrosmanteia

Dziękuje za pomoc.

Dziękuje za opinie, nie jest to na mój publiczny serwer lecz prywatny. Szukałem tych pluginow w wyszukiwarce i nie mogłem znaleźć.

Dlaczego od razu tak na mnie naskakujesz? :/

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Opublikowano

@Nekrosmanteia

Dziękuje za pomoc.

Dziękuje za opinie, nie jest to na mój publiczny serwer lecz prywatny. Szukałem tych pluginow w wyszukiwarce i nie mogłem znaleźć.

Dlaczego od razu tak na mnie naskakujesz? :/

bo po coś takie komendy są wbudowane w silnik, a dokładniej żeby z nich korzystać, bo po co ładować kolejne dane do pamięci skoro silnik ma już takie coś wbudowane.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

@1373230489-U611928.png#1337 , użycie permissi jest dla mnie kluczowym rozwiązaniem. Znam te komendy wbudowane i z przykrością stwierdziłem, że przy użyciu jakiego potrzebuje nie mogę pozwolić sobie na tą funkcje lecz na cos innego. Dlatego zapytałem, nie wolno? Potrzebowałem TAKIEGO rozwiązania.

Nie rozumiem po co teraz Ty na mnie naskakujesz. Hejterskie nasienie?

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Opublikowano

@1373230489-U611928.png#1337 , użycie permissi jest dla mnie kluczowym rozwiązaniem. Znam te komendy wbudowane i z przykrością stwierdziłem, że przy użyciu jakiego potrzebuje nie mogę pozwolić sobie na tą funkcje lecz na cos innego. Dlatego zapytałem, nie wolno? Potrzebowałem TAKIEGO rozwiązania.

Nie rozumiem po co teraz Ty na mnie naskakujesz. Hejterskie nasienie?

gdzie ja tu cie hejtuje? wytłumaczyłem ci tylko, nawet nigdzie Ciebie nie obraziłem, także fantasmagorie zostaw na boku.

fKJeAI4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...