Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Uwaga na banwave

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam grać teraz na elobuddy, dużo osób skarży się na zbanowane konta, dlatego warto poczekać na oficjalne ogłoszenie od administracji.

Opublikowano

Nie tylko przez eb były bany, na discordzie l# też sie skarżyli.

W dodatku jest nowy bancode - 9002, prawdopodobnie za reporty.

Opublikowano

9002 na smurfie 2 pozostałe konta nadal nie zbanowane

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

hoho teraz za "LoL Account Checker" można wyrwać bana na IP (internetu) xD

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Cały czas można było wyrwać.

tak tylko wcześniej nie miałem tak ze po sprawdzeniu 200 kont bana dostawałem xD teraz 150-200 i ban na ip neta leci bynajmniej u mnie ;p

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

tak tylko wcześniej nie miałem tak ze po sprawdzeniu 200 kont bana dostawałem xD teraz 150-200 i ban na ip neta leci bynajmniej u mnie ;p

Ja dostałem z 2 tygodnie temu, potem ban zniknął po 1 dniu. :P

Opublikowano

Ja dostałem z 2 tygodnie temu, potem ban zniknął po 1 dniu. :P

a tam izi na VPN sprawdzam to wyebka już ew router się zresetuje i bana ni ma xD

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Ja nowe konto zrobiłem gdzieś na początku sierpnia, wylevelowałem je na elobuddy za pomocą Volibota + Autobuddy/Arambuddy.

Ban poleciał po wbiciu 30lvl, rozegraniu placementów, wygrałem serie. Następnego dnia się budze koło ~9 i bana nie ma. Zjadłem śniadanie, było po 10 i już ban wleciał.

Na bank był to ban za reporty. Musieli mnie zreportować już jak grało coop vs boty, bo ten bot jest bardzo obvious. Arambuddy zresztą też, bo kolega używał tylko niego z volibotem i bana dostał w czasie 4 dni.

Opublikowano

takie pytanie z dupki wzięte ma ktos jakiś 20-30 level nie potrzebny xD?

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Ja dostałem bana na koncie, na którym nigdy nie używałem elobuddy, a na koncie na którym używałem łącznie kilka dni i po prostu było to tak słabe, że przestałem, to nie dostałem bana xdd

Opublikowano

Haha w ogóle co tu się odjebało.. Dostałem bana na ip w lolu czaicie :D ? Strona lola zbanowała mi ip, klient wykorzystuję połączenie do ich strony żeby się zalogować i nie mogę grać na żadnym koncie bo nie łączy mnie z serwerem logowania xD

Opublikowano

Haha w ogóle co tu się odjebało.. Dostałem bana na ip w lolu czaicie :D ? Strona lola zbanowała mi ip, klient wykorzystuję połączenie do ich strony żeby się zalogować i nie mogę grać na żadnym koncie bo nie łączy mnie z serwerem logowania xD

Crackowałeś konta. Poczekaj z dzień.

Opublikowano

resetni router (ip neta musi się zmienic ;p) albo na vpnie siedz to bana nie będzie :)

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...