Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trolle raki itp coraz więcej

Dyktator_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zauważyłem że z dnia na dzień coraz więcej trolli afków flaejmów itp jeszcze np:2 lata temu mniej było a teraz jak na to patrze to mnie przeraża wręcz 

Opublikowano

> z dnia na dzień

> 2 lata temu

Jedno się sprzecza z drugim. Popatrzmy na to inaczej. Community się zwiększa z dnia na dzień, co powoduje coraz więcej flamerów, afkerów itd. w każdej dywizji. Może to być także kwestia przypadku, że akurat trafiasz ostatnio na takie osoby. Osobiście ostatnio akurat nie trafiam na osoby tego typu, przynajmniej niezbyt często.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ja nie widze roznicy.

W niskich dywizjach trolli/afkow jest ogrom, wiec jeśli siedzisz w brązie/silverze to nie masz co się dziwic.

Opublikowano

trolle i flamerzy są w każdej dywizji z czego flamerów jest najwięcej na high elo;p nic na to nie poradzisz.

Opublikowano

Sezon 6:

*Rito wprowadziło dodatek jakim jest 1 wygrana w serii jeśli się przegra wcześniejszą

Konsekwencje:

- Nagły spadek poziomu w silverze, goldzie, platynie 1-3

- Więcej trolli, flamerów w wymienionych wyżej dywizjach

- Raj dla boosterów

*Rito upraszcza jak najbardziej gre - timery w junglii itd

Konsekwencje:

1. Coraz więcej graczy zaczyna grać w ligę

2. Wbijają coraz wyższą dywizję

3. Podoba im się gra

4. Wydają 329472378 zł na sklep

5. RIOT SIE CIESZY I WYDAJE KOLEJNE SKINYy!!11

Dzięki za uwagę, elo.

Opublikowano

Sezon 6:

*Rito wprowadziło dodatek jakim jest 1 wygrana w serii jeśli się przegra wcześniejszą

Konsekwencje:

- Raj dla boosterów

Konsekwencje:

3. Podoba im się gra

Dzięki za uwagę, elo.

Nie zgodze sie z tym, co zmienia ta jedna wygrana dodatkowa, jak ktos gra na takim poziomie to wyjdzie, jak nie to elo, jest to minimalne ulatwienie ktore nie zmienia az tak poziomu w lidze, tym bardziej w wyzszej platynie i wcale nie ulatwia to nic boosterom a tym bardziej nie jest to 'rajem', bo dlaczego mialbym przegrac serie boostujac konto zeby znow do niej wyjsc i dostac darmowego wina xD Ten jeden mecz duzej roznicy nie robi, ulatwienie timerow w jungli zgodze sie, ze to glupota, ale dziwne wnioski z tego wyciagniete, co ma timer w jungli do ilosci graczy i wbitej dywizji... Reszta to sama z siebie przychodzi bo Riot ma dobra polityke i po prostu wiedza co robic.

Ogolnie to nie wiem jak wyglada sprawa z tymi free winami bo niestety w d1 takich nie ma, ale na pewno nie obniza to az tak poziomu, gram na wielu kontach to zawsze jest jak bylo, nawet ludzie graja lepiej niz kiedys moglbym rzec. ( np. 2 sezony temu )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

trole są na każdym elo nie tylko jak ktoś wyżej napisał bronze / silver

a szczególnie diament co raz padnie na bocie , czy jungler na ganku i piszą ff , open mid

Ja osobiście wbiłem golda i rankingi zostawiłem bo nie chce się bawić z toxic ludźmi , nagroda za koniec sezonu będzie a wolę sobie na normalach pograć gdzię ludzie tak bardzo dupy nie spinają  

Opublikowano

Nwm w tym sezonie postanowiłem sb zrobić mały challange do golda 5. Przegrałem 10 gier aby trafić do bronze5 (koniec czerwca).Teraz mam silver 1 i rzeczywiście mam problem z przejściem serii do golda bo zawsze mam kogoś kto nafeeduje i najczęściej jest to botlane.Gram jg/mid zawsze zdominuje mida,roamuje na inne linie,warduje objectivy i kluczowe miejsca ale nawet po przewadze killi botlane potrafi się wyjebać.Grając Jg gram tylko shaco i zawsze niszcze enemy jg i gankuje co chwile bota, ale tym razem toplane da dupy i mid :D Zazwyczaj jest tak że jeśli nie dostane mida to mid to feeder a jeśli jg to bot sfeeduje bo nie ma kto dobrze gankować.

Jeśli w lobby widze kogoś kto pisze typu pls dont feed lub banuje mi shaco bo stwierdza że to słaby pick to czasem można się wkurwić.Pewnie z tydzień i będę już w goldzie ale rzeczywiście są ludzie dosyć często którzy po prostu nie myślą bo jeśli dasz dupy gość ma 3 kille przewagi od cb to nie bijesz się z nim tylko farmisz żeby dorównać mu w itemach ale niektórzy tego nierozumieją.Tak samo push,jeśli po ganku/roamie zabiliśmy botlane to bierzemy wieże i kierujemy się na drake.Rozumiem problem niektórych ludzi typu mam zawsze noobków w teamie,zwierzęta,raki itp. ale zazwyczaj ci ludzie nie potrafią zauważyć swoich błędów.Czy dobrze farmią,czy dają ss,czy stawiają jakieś wardy.Nie ma czegoś takiego jak ks bo w tej grze naszym celem nie jest mieć jak najwięcej killi tylko zniszczenie nexusa i push.Jeśli dobrze gracie to wyjdziecie z pewnością.W tej lidze nie byłem carrowany ani razu,zawsze to ja zdominawałem linie co mnie nie dziwi zbytnio na tym poziomie.Powodzenia wszystkim z wyjściem z bronzu/silv

Opublikowano

Sezon 6:

Konsekwencje:

- Raj dla boosterów

Konsekwencje:

3. Podoba im się gra

Dzięki za uwagę, elo.

Nie zgodze sie z tym, co zmienia ta jedna wygrana dodatkowa, jak ktos gra na takim poziomie to wyjdzie, jak nie to elo, jest to minimalne ulatwienie ktore nie zmienia az tak poziomu w lidze, tym bardziej w wyzszej platynie i wcale nie ulatwia to nic boosterom a tym bardziej nie jest to 'rajem', bo dlaczego mialbym przegrac serie boostujac konto zeby znow do niej wyjsc i dostac darmowego wina xD Ten jeden mecz duzej roznicy nie robi, ulatwienie timerow w jungli zgodze sie, ze to glupota, ale dziwne wnioski z tego wyciagniete, co ma timer w jungli do ilosci graczy i wbitej dywizji... Reszta to sama z siebie przychodzi bo Riot ma dobra polityke i po prostu wiedza co robic.

Ogolnie to nie wiem jak wyglada sprawa z tymi free winami bo niestety w d1 takich nie ma, ale na pewno nie obniza to az tak poziomu, gram na wielu kontach to zawsze jest jak bylo, nawet ludzie graja lepiej niz kiedys moglbym rzec. ( np. 2 sezony temu )

Jako raj dla boosterów miałem na myśli, że bardzo łatwo się wbija wyższą range. Wychodziłem koledze z brązu do silvera mając tylko 4 przegrane, no pls.. W tamtym sezonie miałbym z 20 losów więcej. 

Im bardziej będą uproszczać grę tym więcej osób zacznie grać = więcej $$$$$$. :) 

Opublikowano

Powiem tak, osobiście jestem w DIII, a dywizje od DV do DIII to istna tragedia. Ludzie są nietykalni, wypierdolą się raz na linii - płaczą, że przecież nie ma junglera, mid nie schodzi i nikt nie pomaga, idą afk, zamiast skupiać się na grze non stop napierdalają w klawiaturę wytykając sobie kto ile creepków opuścił i kto jakim gównem jest. Grałem na koncie w brązie i wbijałem tam golda, ponieważ nigdy nie miałem tak niskiej dywizji jak właśnie szlachetny brązik i było tam mniej afków/trolli/flamerów niż na moim poziomie diamentu. Po prostu na  "High" Elo jest pełno boosted ludzi, oraz takich, którzy nie dorośli, by żyć w społeczeństwie i ze sobą kooperować.

Opublikowano

No każdy tutaj jest D1 + albo chall 500lp, a co drugi post to płacz na to, że twój top lejner zrobił 0;8 na topie

@topic

happens, ta gra to emocje, ludzie którzy "flejmują" to zwykle osoby:

- TILTED

osoba na lost streaku niezwykle zdenerwowana przez to, że przegrał sporo gierek pod rząd

- TRYHARD

osoba która wchodzi na lol'a z maxymalnym skupieniem, na tryhard pickach - zwykle taka osoba oczekuje tego samego od swoich sojuszników

a dostaje "Teemo" first time na topa i mu psuje gierke xD

- SŁABY GRACZ

osoba która dostaje wpierdol 1v1 i szuka wymówek "noob team", "noob jungler" "report my team" i inne tego typu gówno

osoby które specjalnie przegrywają gre to jakies 1-5% ligi, więc taki płacz "co za nooby trolle feederzy"  - no dobra trafiła ci sie taka gierka, jak jestes dobry wygrasz kolejne 5 gierek

powtarzam to cały czas powtórzę kolejny raz:

liga legend po osiągnięciu odpowiedniej wiedzy na temat tej gry i wyrobienia sobie pewnych "mechaników" postaci TO TYLKO I WYŁĄCZNIE PSYCHIKA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...