Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

125KK na początek gry

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano, zaczynam od początku gre wojem i mam na początkowe wydatki jakieś ~120kk i nie za bardzo wiem co mam kupić na początek, jakieś sp, warki itp. (mam pojazd) prosze o poradyXD

dsa

Opublikowano

Przed 70 nie wart w nic inwestować, później poluj na jakąś kryształkę u7+8 i flamba u7+8, jak dozbierasz potem kasę to dokup resy z B s5. Na sam początek możesz sobie kupić tego warka +9 coby mieć łatwiej, ale docelowo 3 najważniejsze sp na woju, to berek, mnich i odszczep, warto mieć jakiegoś crussa na rajdy. No i oczywiście kup sobie puszka, bo kosztuje 20kk, a daje bardzo dużo i jest najlepszym petem do ogólnej gry, tzn. expienie itd.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No teraz się trochę pozmieniało już na 15 lvlu warto mieć puszka żeby go expić powoli, lalki tutaj Ci się przydadzą, wbicie levela to teraz głównie odszczep idealna SP, nawet na magmach tym expiłem :D.

125kk to raczej nie jest duży budżet ale na wbicie tego 90, ja na Twoim miejscu bym ogarnął sobie jakąś dobrą broń bo no robienie dmg jest najważniejsze do 90 i tyle. 

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...