Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bociarze! Jaki jest max lvl postaci?

Dalson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć kumple i bociarze w jednym. Mam pytanie które mnie nurtuje od jakiegoś czasu, otóż ciekawi mnie jaki jest max lvl postaci?

Bo wiem, że był 40, równo 2 tygodnie temu ( Widziałem na pewnym forum ) Teraz "podobno" zwiększyli, ale nie mam żadnego potwierdzenia :/

Czy ma ktoś powyżej tego 40lvl, o ile można mieć i może podesłać screena potwierdzającego?

A jeśli ktoś wie z wiarygodnego źródła jaki ogólnie jest max lvl to prosze o odpowiedz

Ps. Ci co gówno wiedzą, proszę aby się nie wypowiadali

Opublikowano

Sprawdzone, było głośno o gościu, który jako pierwszy przeszedł grę i miał 40 poziom. Głośno było dlatego, że przyznał się, że hackował.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Sprawdzone, było głośno o gościu, który jako pierwszy przeszedł grę i miał 40 poziom. Głośno było dlatego, że przyznał się, że hackował.

Tak, to było równo dwa tygodnie temu, jak widzisz napisalem o tym w temacie..

Dlatego pytam czy nie zwiększyli czasem tego i prosze o jakieś potwierdzenie, same słowa mi nie wystarcza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...