Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga po 10 mmach

PFFP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy dobrym wynikiem jest orzelek po 10wygranych?

mialem 6 wygranych potem 2 przegrane(gowno team to afk polazlem) potem 1 wygrana nastepnie remis 15:15 i 2 wygrane w tym ostatnia typek w przeciwnym teamie sie odpalil i ale za 2 rundy odnas  tez typek sie odpalil :D wiec w 10meczach mialem duzo mvp i fragow (w 9 winach i remisie) 2 co przegralem mailem bardzo malo fragow (bo nie gralem) i w ostatnim co okolo 15-20 bo nie szlo nikogo ubic z powodu ze byl 1cheater vs 1 cheater :(

Jaka jest ranga max do wbicia po 10 mmach?

Opublikowano

Max. ranga to lem, ale teraz le to nie jest jakis wyczyn tak szczerze.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

nigdy nie byl wycznem..

zawsze ktos tam byl kto powinnien miec ta range a wiekszosc nie powinno jej widziec...

ale zadalem pytanie jak le jest slaby po 10mmach to jak lem jest max to co mailem wbic globala?

Opublikowano

nigdy nie byl wycznem..

zawsze ktos tam byl kto powinnien miec ta range a wiekszosc nie powinno jej widziec...

ale zadalem pytanie jak le jest slaby po 10mmach to jak lem jest max to co mailem wbic globala?

To twoje pierwsze 10 meczów w tej grze? Jeżeli tak, to jest to dobry wyczyn :)

Opublikowano

jak dla mnie to zaden wyczyn, obczaj sobie takiego pajaca isamuxgówno, który ma supreme (nie wiem k***a jakim cudem) a porusza sie jak jakies gówno z golda 2, a strzela jeszcze gorzej

Opublikowano

jak dla mnie to zaden wyczyn, obczaj sobie takiego pajaca isamuxgówno, który ma supreme (nie wiem k***a jakim cudem) a porusza sie jak jakies gówno z golda 2, a strzela jeszcze gorzej

Grałem 3 mecze na Isamu i jeden na Isamu i Pevora, i on wcale nie gra źle. Skończ z bólem dupy, że ma Supreme, to tylko ranga.

Opublikowano

jak dla mnie to zaden wyczyn, obczaj sobie takiego pajaca isamuxg****o, który ma supreme (nie wiem k***a jakim cudem) a porusza sie jak jakies g****o z golda 2, a strzela jeszcze gorzej

A ty masz co golda 2 po 300mmach?

Co mnie obchodzi jakis typ co gra z 4 globalami i polyka na koncu?

Podczas tych mmow mialem w przeciwnym teamie supreme i wykrecil ledwo 20fragow i nic specialnego nie zagral:)

Opublikowano

jak dla mnie to zaden wyczyn, obczaj sobie takiego pajaca isamuxg****o, który ma supreme (nie wiem k***a jakim cudem) a porusza sie jak jakies g****o z golda 2, a strzela jeszcze gorzej

Podczas tych mmow mialem w przeciwnym teamie supreme i wykrecil ledwo 20fragow i nic specialnego nie zagral:)

k***a gościu zrozum, że nie zasługujesz na tą range. Nie mam bólu dupy, ale taka jest prawda, że volvo rozpierdoliło rangi. 

Opublikowano

k***a gościu zrozum, że nie zasługujesz na tą range. Nie mam bólu dupy, ale taka jest prawda, że volvo rozpierdoliło rangi. 

ze niby ja? czlowieku mam 3k godzin w ta gre zadalem latwe pytanie ale jak widze to goldy i silverki z tego forum sie spuszczaja ze ktos wbil le po 10mmach  a co do goscia ktory sie zderankowal do le i mu szlo tak latwo tak z wlasnej woli k***a choc jeden temat mogl byc bez takich popierdolonej zwierzyny po c**j sie wypowiadacie jak nic nie jest zwiazane z teamtem ja sie pyram gdzie do k***y jest admin zeby pokasowal posty niezwiazane z tematyem no k***a gdzie? 9 mmow ktore gralem mialem 30-50fragow 2 bylem afk (bo nie bede gral z teamem ktory nie daje info) ale nie powinienem grac na ciebie bo le to za duzo... w sumie jak by mnie dodalo do silvera i bym trawił na ciebie to bys plakal ze haxy itp leszczu z przebiegiem 150-400h 

TEMAT ZAMKNAC P******E TYCH LUDZI CO SIE NIE UMIEJA WYPOWIEDZIEC NA TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...