Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zegarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A my z jakiej okazjii mamy wiedzieć czy jest oryginalny ? Za ciebie pytać się właściciela o pochodzenie zegarka i jego oryginalnośc. Zrób to sam bo chyba potrafisz użyć opcji zadaj pytanie sprzedającemu.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A my z jakiej okazjii mamy wiedzieć czy jest oryginalny ? Za ciebie pytać się właściciela o pochodzenie zegarka i jego oryginalnośc. Zrób to sam bo chyba potrafisz użyć opcji zadaj pytanie sprzedającemu.

Niektórzy znają się na zegarkach, może akurat kupowali u tego sprzedającego, a Ty najwyraźniej nie masz nic ważnego do przekazania, to za przeproszeniem - po cholerę się udzielasz?

Twój post wniósł tyle do tematu, naprawdę, jestem w szoku. ;)

Zależy mi na czasie, liczyłem na szybką odpowiedź, może akurat by się udało, bo biuro czynne w godzinie wystawiania tematu nie było. Wiedzą się w tym momencie nie popisałeś, jedynie głupotą, pozdrawiam. 

//Już wiem skąd tyle postów nabitych. ;) 

graphic.png

Opublikowano

To ty popisujesz się swoją głupotą i ignorancją.

Nawet przeczytać nie potrafisz dokładnie opisów aukcji. Co ma znanie się na zegarkach do pytania które zadajesz? Na aukcji można wystawić dowolną fotografie i napisać AUTENTYCZNY i  NIEPODRABIANY.  Równie dobrze sprzedawać oryginały wymieszane z podróbkami.

Proste pytanie do sprzedającego przez serwis allegro pozwala w późniejszym czasie w razie stwierdzenia  nieoryginalności zegarka na zwrot bo masz podstawę do reklamacji; udzielenie fałszywej informacji o sprzedawanym przedmiocie. 

Niestety oryginalność można sprawdzić tylko mając zegarek w ręku co sobie sam zrobisz po zakupie, na podróbach brak napisów „1/1000 sec” oraz „Shock Resist” i mała wskazówka ( ( centralny mini zegar ) jest nieruchoma i skierowana na cyfrę „50”,  jest w kolorze szarym i nie ma w niej otworów.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

To ty popisujesz się swoją głupotą i ignorancją.

Nawet przeczytać nie potrafisz dokładnie opisów aukcji. Co ma znanie się na zegarkach do pytania które zadajesz? Na aukcji można wystawić dowolną fotografie i napisać AUTENTYCZNY i  NIEPODRABIANY.  Równie dobrze sprzedawać oryginały wymieszane z podróbkami.

Proste pytanie do sprzedającego przez serwis allegro pozwala w późniejszym czasie w razie stwierdzenia  nieoryginalności zegarka na zwrot bo masz podstawę do reklamacji; udzielenie fałszywej informacji o sprzedawanym przedmiocie. 

Niestety oryginalność można sprawdzić tylko mając zegarek w ręku co sobie sam zrobisz po zakupie, na podróbach brak napisów „1/1000 sec” oraz „Shock Resist” i mała wskazówka ( ( centralny mini zegar ) jest nieruchoma i skierowana na cyfrę „50”,  jest w kolorze szarym i nie ma w niej otworów.

Gubisz się. ;) 

Akurat ktoś może kupował od tego allegrowicza, sporo ma sprzedanych zegarków, a Ty uświadamiasz mi coś, co wyczytałeś na pierwszym odnośniku jak wygooglowałeś "jak rozpoznać.." - debila ze mnie robisz? 

Już zamówiony, z innej strony, do zamknięcia.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...