Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wywołaniem komendy przez plugin

XawierStudio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem, że jak wpisujesz komendę od pluginu ChestCommands? Strasznie nie zrozumiale piszesz.

sygn.png

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem, że jak wpisujesz komendę od pluginu ChestCommands? Strasznie nie zrozumiale piszesz.

Ma bungeecord na lobby plugin chestcommands z wyborem serwerow podpietych pod bungeecord i w pluginie chestcommands ma ustawione otwieranke gui komenda /serwery ale przy probie wywolania metoda perform lub dispatch serwer nie odnajduje wywolanej komendy /serwery czyli gdy wykonuje interakcje na kompasie to serwer nie znajduje komendy ktora gdy sam ja wpisze dziala. Kali zrozumiec?
Opublikowano

Możliwe, że te komendy wykonywane za pomocą Bukkit.dispatchCommand są wykonywane w konsoli a jak wiadomo nie da się otworzyć GUI w konsoli. Ale pewien nie jestem.

Ma bungeecord na lobby plugin chestcommands z wyborem serwerow podpietych pod bungeecord i w pluginie chestcommands ma ustawione otwieranke gui komenda /serwery ale przy probie wywolania metoda perform lub dispatch serwer nie odnajduje wywolanej komendy /serwery czyli gdy wykonuje interakcje na kompasie to serwer nie znajduje komendy ktora gdy sam ja wpisze dziala. Kali zrozumiec?

;-;

sygn.png

Opublikowano

Możliwe, że te komendy wykonywane za pomocą Bukkit.dispatchCommand są wykonywane w konsoli a jak wiadomo nie da się otworzyć GUI w konsoli. Ale pewien nie jestem.

;-;
Yy to Bukkit.dispatchCommand(p, "serwery") gdy p oznacze e.getPlayer to to wywoluje sie na konsoli?

Aha myslem ze Bukkit.getConsoleSender ale co ja sie tam znam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...