Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wtyczka battlelog web plugin

MackoG33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, używam przeglądarki google chrome i nie wyskakuje mi tak jak wcześniej obrazek taki żółty po którym mogłem pobrać wtyczkę. Teraz tego nie ma i nie wiem gdzie mam znaleźć link do pobrania tego.

Mam Battlefield 3 Premium.

Pozdrawiam i proszę o pomoc!

Opublikowano

Naciskałeś "Kontynuuj"?

Najprostszym sposobem jest odpalenie battleloga w innej przeglądarce (np. Firefox).

Jak tam będzie działać to możesz spróbować znów przerzucić się na Chrome.

PS Najpierw spróbuj się przelogować, o ile tego nie robiłeś.

Jeżeli nadal nie wyskakuje ci info o pobraniu wtyczki, powiedz... Poszukam jej dla cb.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

2015569.jpeg  

Klikałem kontynuuj i nic.. na firefoxie widać, że coś się wyświetla tylko, że jak zamknę te okno to tamto z aktualizacją znika. Dawniej jak grałem czegoś takiego nie było zainstalowałem wtyczkę i było wszystko ok.

Opublikowano

W Firefoxie powinno ci się pokazać w lewym górnym rogu, następnie nacisnąć tam żeby Pobrać...

Następnie wchodząc na serwer musi wyskoczyć ci drugie okienko z pozwoleniem użycia tej wtyczki.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Jakbyś mógł pobrać te wtyczkę i wysłać na jakąś strone i bym ją pobrał. Byłbym bardzo wdzięczny :/ Nie wiem dlaczego taki problem jest u mnie.

Opublikowano

Patrzyłeś czy wtyczka jest zainstalowana w "Programy i Funkcje"?

Jeżeli tam jest, odinstaluj ją.

MKfY45t.png

Opublikowano

2015573.jpeg

Chrome nie obsługuje chyba wtyczki, dlatego taki komunikat. Udało mi sie ściągnąć wtyczkę na firefoxie wersja 2.7.1 Zobaczymy czy będzie działać.

Opublikowano

Z tego co czytałem to to:

http://www.speedyshare.com/x8Pxc/BF3WebHelper.exe
Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/e892e64175b709aed3a3552a4ab3326add6e111f6a5c39abf52cd541c4899a2a/analysis/

Wrzuć to do katalogu Program Files (x86) -> Origin Games -> Battlefield 3

//Edit: Masz najnowszą aktualizację Chrome? Od kiedy tak masz?

MKfY45t.png

Opublikowano

Tak wersję Chroma mam aktualną. Grałem dawno temu w BF3 na chrome wtedy i mi działało, teraz coś na chrome nie działa.

Edit: Po wrzuceniu tego pliku teraz na chrome jak klikam na przycisk dołącz to nic się nie dzieje. To samo na firefoxie teraz..

Opublikowano

Spróbuj pobrać to co ci wysłałem ;)

Jak nie zadziała to napisz dalej...

Z tą wtyczką spróbuj najpierw na Chrome, potem na Firefoxie.

MKfY45t.png

Opublikowano

Jak dołączy daj znać... Jeżeli nie, spróbuję pomagać dalej :)

Pamiętaj o przycisku "Najlepsza odpowiedź" ;)

MKfY45t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...