Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Automatyczny exbot od 1 do 30lvla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W niedziele masz darmowy trial, wystarczy wpisac: sunday.

Oczywiscie fulcruma :D A 10$ to nie duzo, kiedys kosztowal 25$

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

W niedziele masz darmowy trial, wystarczy wpisac: sunday.

Oczywiscie fulcruma :D A 10$ to nie duzo, kiedys kosztowal 25$

Sunday jako auth key? @Katatuki

Tak, chyba tak. Tak to zostalo przedstawione na nulledzie, mam zamiar skorzystac z tego w tą niedziele wiec nie wiem dokladnie gdzie to sie wpisuje :v

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

nie ma z tym żadnych problemów? I jak z banami jest? Mam zamiar to dzisiaj kupić.

Bardzo dawno temu jak korzystałem z tego tworzył gry full boty więc szansa na bana była znikoma.... praktycznie zerowa.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

kupilem tego fulcruma, robi ujemne staty w kazdej grze na boty, blokuje sie miedzy minionami jak by robil 300 klikniec na sekunde, tragedia xD

Opublikowano

kupilem tego fulcruma, robi ujemne staty w kazdej grze na boty, blokuje sie miedzy minionami jak by robil 300 klikniec na sekunde, tragedia xD

Dlatego lepiej (dla mnie) używać volibot'a +elobuddy . Wszystko darmowe staty na boty na +. Na 10 normali 2 wygrane. Na boty wszystkie. Największe staty 27/6/14.

Opublikowano

lel, ten bot ma dużą szanse na bana??

5 gier pod rząd zrobił mi staty w stylu 5/16 +- , czasami chodzi jak by caly czas klikal s, jesli go nie puszczasz na aramkach to jeszcze ujdzie ale puszczajac na aramach banik na 100% wjedzie;p

Opublikowano

lel, ten bot ma dużą szanse na bana??

5 gier pod rząd zrobił mi staty w stylu 5/16 +- , czasami chodzi jak by caly czas klikal s, jesli go nie puszczasz na aramkach to jeszcze ujdzie ale puszczajac na aramach banik na 100% wjedzie;p

przeciez te polmozgi z 20 lvlem nie wiedza co to report lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...