Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 1000zł

GameOn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od jakiegoś czasu lece na lapku, który nawet nie ma klawiatury i sie scina przy byle czym.

Szukam jakiegoś laptopa do 1000zł tak żeby bez problemu chodził net, jakiś tam program do przerabiania video, i okazjonalnie "WarZombie" i CS:GO na najniższych ; )

Daje lajeczki!

Opublikowano

Allegro i poszukaj powystawowych albo odnawianych przez producenta. W sklepach jest to samo tylko droższe.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

http://allegro.pl/laptop-asus-x553sa-intel-4gb-1000gb-dvd-zestaw-i6204076902.html - ale do obróbki wideo to się nie nada, tak jak pisali Ci wyżej lepiej byłoby poszukać jakiś używek. 

Jakiej obrobki? Na tym jedyne co zrobi to napisze cos w wordzie, albo zrobi prezentacje w power poincie, przeciez to jest mega slabe, nawet do podstaw... to dobrze chodzic nie bedzie, a co dopiero obrobka, taki cs go za nic na tym nie pojdzie w 40fps+, co i tak jest tragedia. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Intel Celeron N3050 to najsłabszy procesot tabletowy jaki sie da, ten laptop do niczego sie nie nadaje.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Wlasnie chodzi mi o uzywki, wiem przeciez ze nowego za taka cene ktory bede mogl uzyc normalnie nie kupie

PC ssam bym sobie zlozyl, ale przerzuciłem się na lapki bo jestem teraz bardziej mobilny i potrzebuje czegoś :D Potrzebuje Waszej pomocy ziomeczki, jakis uzywany w dobrym stanie w którym pójdą rzeczy z opisu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...