Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dojściem do party

Ogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam problem z party, mianowicie dzis przy wejsciu do podziemi nie bylem w party i tym samym nie otrzymalem diamentow za dungeon:(

ponownie wciskajac "k" wybralem dungeon, poczekalem na druzyne, przenosi mnie do podziemi i znowu jestem bez party;/

widze graczy ale nie jestem z nimi w pt

o co tu chodzi??

prosze o pomoc

Opublikowano

nic sie nie zmienia:( , calyczas gdy wchdze do podziemi wyszukuje mi grupe ale nie jestem w grupie:( nie dostaje diamentow,

stalo sie tak samo z siebie , co robic???

PS: na drugiej postaci jest wszystko spoko

Opublikowano

Nie mam pojęcia co to może być, możliwe że masz zablokowane dodawanie do grupy. Wejdź w zakładke "o" i tam w ustawieniach poszperaj czy "szukasz grupy" czy masz to odznaczone.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

w ustawieniach jest wszystko dobrze, niewiem co robic ;/ poczekam moze po konserwacji serwa sie cos zmieni

normalnie robie podziemia z 2 graczami ale ni jestem w pt, gdy prosze o dodanie mnie do grupy juz w dungeonie, nie da sie:/ i tez inna osoba juz nie moze wbic do tych podziemi bo jest full, a gracze sa tylko w e dwoje w pt, nieczaje;/

Opublikowano

Też mi się tak raz zbugowało, pomogło dojście do drużyny i odejście. Poproś kogoś aby cię zaprosił, po czym opuść grupę.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...