Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do lol oraz aktualna meta.

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie grałem w lol przez rok i postanowiłem wczoraj go pobrać. Możecie powiedzieć co się zmieniło czy coś dodali? Oraz jaka aktualnie jest meta na topa oraz mida?

Opublikowano

Dodany został crafting pozwalający na wydropienie skinów oraz championów za darmo. Oczywiście nowe postacie, w tym Kled w ciągu najbliższych dni. Meta jak meta. Na topie widzę, że lepiej sprawują się tanki, a na midzie jak zwykle większość APC typu Viktor czy LeBlanc.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Tanki na topie? Chyba tylko w LCS :v

Na topie ostatnio sporo gra się apkami typu Malzahar, Vladimir czy Swain. Za ok miesiąc mają buffować assasynów, więc Talony i Zedy wrócą pewnie na mida.

Opublikowano

Dodany został crafting pozwalający na wydropienie skinów oraz championów za darmo. Oczywiście nowe postacie, w tym Kled w ciągu najbliższych dni. Meta jak meta. Na topie widzę, że lepiej sprawują się tanki, a na midzie jak zwykle większość APC typu Viktor czy LeBlanc.

Hah dobre xD ostatni raz tanki były modne z 2miechy temu teraz królują hypercarry typu fiora,irelia itp -.- teraz moze kled troche zamiesza w mecie bo jak widziałem go w akcji to naprawdę  mocny jest 

Opublikowano

Hah dobre xD ostatni raz tanki były modne z 2miechy temu teraz królują hypercarry typu fiora,irelia itp -.- teraz moze kled troche zamiesza w mecie bo jak widziałem go w akcji to naprawdę  mocny jest 

Tank meta jest od poczatku ligi legend, a to czym graja na topie zalezy od gracza, ale rzeczywiscie teraz są czesciej spotykane Irelki, Fiorki, Riven czy nawet GPki, lecz nadal mozna spotykac Trundle, Malphity czy Maokaie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...