Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aukcja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież napisał, że popełnił błąd i otrzymasz s3 aczkolwiek ja bym nie ryzykował i nie brał z tej aukcji. Pewnie opis aukcji kopiował z note i zapomniał zmienić xD

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja bym uważał na takie aukcje. Telefon pewnie refurbished, gwarancja na 14 dni

Opublikowano

Na podobnej aukcij kupowałem galaxy s2 to 2 lata działał więc nie koniecznie tak musi byc. Może jak możecie to polećcie inną aukcję z tym fonem tak do 400zł albo jaki tel używany do 400zł kupić?

Opublikowano

A nie lepiej dorzucic 100 czy 200 do lepszego modelu? Wiadomo to nie są duże pieniądze i za jakiś czas je sobie odłożysz :)

Opublikowano

Polecam NEXUS 5, na allegro znajdziesz do 800zł nówkę a używane jak wiadomo :>

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Nie ma opcij,moge wydac max 450zł Galaxy s3 by najbardziej mi pasował dlatego się do neigo przymierzam

Opublikowano

W 2016 nie opłaca się inwestować w stare modele samsungów. Po pierwsze: nie otrzymasz już zadnej aktualizacji, miał być kitkat a został jelly bean. To świadczy o tym, jak Samsung porzuca swoje flagowce. Po drugie: specyfikacja jak na dzisiejsze czasy jest już przestarzała.

W cenie 450 znajdziesz używanego lg g2, który będzie o niebo lepszy od S3. Oraz dostaje nadal aktualizacje od producenta.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...