Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Y0, Takie małe pytanko jak w gothic 3 można dobijać przeciwnika? bo ja w gothica nigdy nie grałem ale widziałem że dobijają jakoś wbijając miecz/topór w serce ale nie wiem jakimi klawiszami dobić ;/

userbarwb.png
Opublikowano

Jak przeciwnik leży prawie martwy ( leży już na ziemi i stęka ) to podchodzisz i albo kółko się klikało albo normalny atak przytrzymywałeś i go zabijałeś wtedy.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Yuriy, to było możliwe w pierwszych dwóch częściach oraz w Noc Kruka, w G3 nie ma takiej opcji o ile dobrze pamiętam. Btw. Polecam Ci zainstalowanie najnowszego Community Patcha, jeśli jeszcze go nie masz ;)

Pozdrawiam w imieniu całej redakcji gothic.gram.pl ;)

Opublikowano

Aha. To sorka za pomyłkę po prostu w 3 grałem przez jakiś czas i to i tak jak zabijałem to jak już to z łuku lub czarów. A myślałem że jest tak jak w poprzednich częściach z tym dobijaniem.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)