Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem: Logo, "przestał działać", rads

Bartoshekk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Mianowicie jakiś czas temu grałem w lola i wszystko śmigało, ale po kilku dniach grania przestało fungać. Gdy odpalałem lola wyskakiwało logo i wyskakiwało ''Przestał działać", a jak nic nie klikałem wyskakiwał błąd rads, że nie mogę się połączyć. Zapora wyłączona, antyvirus też, clienta nawet ze strony pobrać teraz nie mg. Ktoś coś? 

Opublikowano

nie za stary system? 

jak nie czysciłes kompa to tez byu sie przydało, tak po prostu, raczej nic nie pomoze ale leipie zrobic :D

jezeli masz inny sprzęt to tam sciagnij instalke i przerzuć na main kompa, instaluj na dysku systemowym 

przeskanuj czy wajrusów też nie masz!!!

ae1d1005fe.png

Opublikowano

nie za stary system? 

jak nie czysciłes kompa to tez byu sie przydało, tak po prostu, raczej nic nie pomoze ale leipie zrobic :D

jezeli masz inny sprzęt to tam sciagnij instalke i przerzuć na main kompa, instaluj na dysku systemowym 

przeskanuj czy wajrusów też nie masz!!!

System nie stary, komp przeczyszczony, instalke podesłał kolega i ten sam błąd, właśnie skanuje czy nie ma żadnego wirusa ;c

Opublikowano

support riotu ma taka stronke co najczestsze problemy są rozwiązywane krok po kroku, mozesz jej poszukac i zobaczyc czy Twój problem jest tam zamieszczony, jak nic nie pomoze to zostaje Ci ticket i modlitwa o łaske że cos pomogą, albo próba reinstalu systemu 

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...