Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam mobilnego routera LTE do 270zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TL-MR3040 179zł czas pracy podany przez producenta, 4/5h na max prędkości do 150Mb/s. Tylko do niego trzeba dokupić modemik na karte sim bo takiego nie ma wbudowanego.

Huawei E173 to modemik do 7.2 Mb/s, niestety tylko do tylu bo cena to 35zł. Tak na prawdę to musiałbym jeszcze poszukać dobrego routera, tańszego do 100zł który będzie dłużej pracował, a reszta kasy na modem usb by musiała pójść, bo do tej ceny ciężko (a zarazem pewnie nie znajdziesz) routera z wbudowanym modemem na sim, takowe zaczynają się od 300/400zł. Chyba że prędkość do 7.2Mbps odpowiada Tobie.

Opublikowano

Jakoś mi się nie widzi oglądanie filmów fhd poprzez HSDPA, skoro mam wykupiony internet LTE. Czekam na dalsze propozycje, budżet wzrósł do 270.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

#teams4bal

Opublikowano

Za 295zł możesz dorwać TL-MR3040, router wifi LTE z wbudowanym modemem, przepustowość 100/50 i czas pracy teoretyczny to 4/5h jak u poprzednika. To jest najtańszy router z modemem jaki udało mi się znaleźć. Wyszedłem o 25zł ale nic innego nie dorwiesz. Jak ktoś poda tańszy router to pewnie bez modemu albo z modemem ale HSPA+/HSPA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...