Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wikingowie

Gość Mahometa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie obejrzałem całego bo za bardzo uzależniają mnie te pojebane seriale (1,2 cały obejrzałem a reszta ze slajdami) i mam pytania

po c**j ten roli jest u francuzów

dlaczego rangar widział pod koniec tam sezona któego widział swojego młodego syna, młodego sługe(mnicha) i żone? mimo że żyli

czy mnich żyje?

kto jest w 4 sezonie z Lagerthą? i czemu nie jest z tym królem Egbertem?

Czemu synowie Ragnara chcą go zabić? 

Jak to się stało że kobieta Rollo umarła? jak się ci chłopcy znaleźli pod wodą?

czemu floki był przykuty w kajdanach?(wtedy prosił swoją żone aby mu pomogła ale nie zrobiła tego) i rzucali w niego jakimiś warzywami hehe (pokłocił się chyba z ragnarem ale nie wiem o co, o jakąś zdrade czy o coś poszło ?)

Opublikowano

Nie obejrzałem całego bo za bardzo uzależniają mnie te pojebane seriale (1,2 cały obejrzałem a reszta ze slajdami) i mam pytania

po c**j ten roli jest u francuzów Bo uwierzył w przepowiednie od wieszcza, dlatego zdradził swoich itd. (tak ja to zrozumialam)

dlaczego rangar widział pod koniec tam sezona któego widział swojego młodego syna, młodego sługe(mnicha) i żone? mimo że żyli tego nie kojarzę

czy mnich żyje? Mnich nie żyje, Floki go zabił

kto jest w 4 sezonie z Lagerthą? i czemu nie jest z tym królem Egbertem? Uoo to chyba nie doszłam do tego momentu, bo nie mam pojęcia 

Czemu synowie Ragnara chcą go zabić? nie wiem

Jak to się stało że kobieta Rollo umarła? jak się ci chłopcy znaleźli pod wodą? też nie wiem ;d

czemu floki był przykuty w kajdanach?(wtedy prosił swoją żone aby mu pomogła ale nie zrobiła tego) i rzucali w niego jakimiś warzywami hehe (pokłocił się chyba z ragnarem ale nie wiem o co, o jakąś zdrade czy o coś poszło ?) Przez to jak wyżej pisałam, że zabił mnicha, wtedy to nawet nie Ragnar uznał Flokiego za zdrajce ale Bran i temu go przywiązali, jako taką karę.  

Mam nadzieje, że chociaż trochę pomogłam. ;>

229401491222156497913.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...