Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno ND na DE

Kacper9085

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem, dlaczego osoby kupują kk/ND na niemieckim. Nie opłaca się w ogóle kupować.

DE to wersja gry NosTale, aby nie trzeba wydawać hajs za ity. Wszystko jest takie tanie, że...

upi1FS.gif

Opublikowano

Przecież to jest prosta zasada... rzeczy z NM czyli za hajs są bardzo tanie a rzeczy które można zdobyć poza NM są drogie np. SP są drogie gdyż ludzie robią nupy i latają w takich +9-15 taka sama zasada jest z osłonkami z rajdów.

Opublikowano

Tylko weś zarób na te itemy :) Ja osobiście gram na DE dopiero tydzień, i potrzebuje skądś złota, żeby kupić te ,,Tanie SP". Wiadomo że są tanie, tylko że jak nie masz złota, to nic nie zdziałasz ;p Co z tego że rzeczy z NM są bardzo tanie, lecz lepiej kupic sobie np. 10 ancellonów i miec te 1-2kk niz zbierac mandry a potem je sprzedawac u npc ;p 

Opublikowano

Zarobić na de to nie jest problem, nie zdradzam moich sposobów boo później ludzie mi utrudniają, ale użyj głowy, pomyśl i napewno trafisz na coś ciekawego.

2kk na de to jest 10 min roboty dziennie

Jeden sposób który chyba każdy zna, robienie postaci 70 lvl na bb, jest to czasochłonne ale i w c**j owocne. Przypuśćmy że masz 8 takich postaci. 560k za jedno bb. A jesteś w stanie ich zrobić 12 w dzień.

Opublikowano

Gwarantuje wam ze ze kupno kasy na allegro leci insta ban.  ;)

Ciekawe kto ci to udowodni...Znam wiele osób które sprzedawało i kupowało gold na DE i jakoś bez bana dalej latają.

Opublikowano

Ciekawe kto ci to udowodni...Znam wiele osób które sprzedawało i kupowało gold na DE i jakoś bez bana dalej latają.

Na DE mi konto 1 za to polecialo za sprzedaz.

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Na DE mi konto 1 za to polecialo za sprzedaz.

No to nieźle ja dalej z kolegą bez bana jestem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...