Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze kordy do expa

Arbusek2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko poda mi ktoś najlepsze kordy do expa ? albo najlepszego bota bo uzywam teraz PokeBuddy bo przyciągające gui ma ale cienko widze 50k /h ma ktos cos lepszego ?

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

Mialem po 16-17k za godzine , przynajmniej tak pisalo po jakichs 10 minutach działania bota wiec chyba zdążyło prawidłowo obliczyć , poszedłem bocić innym a jak zobaczyłem Twój komentarz to stwierdziłem spróbuję jeszcze raz , nawet teraz sie nie chce zalogować w ustawieniach zmieniałem tylko z google na Ptc i login + hasło .

@Arbusek2 Nie możliwe.

@Edit poczekałem pare min i sie naprawiło ;-; lel samo teraz działa prawidłowo i przewiduje normalne exp 250-300k .

Pod "działa prawidłowo" mam na myśli nie udpatuje ciągle inventory

Opublikowano

@krvl mam win7 i słaby pc więc wina leży po mojej stronie . Mam jeszcze jedno pytanko , gdy chce zamienić kordy to tylko w pliku LocationsToCycle czy gdzies cos jeszcze trzeba edytowac?

@Edit , zapomnialem dodać ze jak tylko podmieniam w tym pliku to zaczyna sie bugować bot i nie mogę sie zalogować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...