Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam WH na Aventusa

CraxaNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ma ktoś może? :D Dodatkowo prosiłbym o mh. Od razu mówię, ze to od Siela mi wgl nie działa, a to od Chungo Internet (yt), jest na starą wersję binki. 

1377019234-U697852.png

Opublikowano

No ok, ale masz jakieś dmg np do packa, które bd działać? Próbuję to na dysk D, ale chyba nie działa... :/ Wh normalnie idzie... Jeszcze tylko jakieś mh muszę zdobyć :D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Patrz wyżej. Pisałem w temacie. Ma dobrego dmg i mh ale w bince i to starej wersji. Wchodzę z niej np. na Nemere i mnie wywala. Tylko przepustki tracę

1377019234-U697852.png

Opublikowano

WTF? Mnie nic nie wywala gosciu, a gram na najnowszym jego patchu :p

Gdzie napisałem, że mnie wywala? Po co spamujesz? Nie wnosisz nic konkretnego do tematu, dlatego raport ;)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Patrz wyżej. Pisałem w temacie. Ma dobrego dmg i mh ale w bince i to starej wersji. Wchodzę z niej np. na Nemere i mnie wywala. Tylko przepustki tracę

WTF? Mnie nic nie wywala gosciu, a gram na najnowszym jego patchu :p

Gdzie napisałem, że mnie wywala? Po co spamujesz? Nie wnosisz nic konkretnego do tematu, dlatego raport ;)

Pisałeś ewidentnie .. Że cie wywala i marnujesz przepustke .. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...