Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Coś na topa

Dyktator_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę podać ciekawe postacie na topa bo właśnie dobija do 6300 pz i nie wiem kim grać bo jak zaczną się mistrzostwa w lola to wtedy nie będą nic nerfic 

Opublikowano

Jaka dywizja? Na niskie elo polecam Darka, jaxa, ilaoi możesz jeszcze grać coś nie typowego, zapewne twój przeciwnik nie będzie umiał na to grać, np shaco 

Opublikowano

#up

taktyczny błąd w tym dziale który jest moderowany przez EKHM "ludzi" takich a nie innych, musiałeś napisać DLACZEGO ich polecasz!!!!!!

illaoi -> bo jest k***a op

darius -> dobry sustain, olbrzymi burst, fajne "resety" na erce

jax -> dzięki erce tankowaty, dobry burst, ładny splitpush, na linii do 6 takie 2/10 potem kosiara

shaco -> NIEWIDZIALNY, PRZECIWNIK N I E  W I E CO SIE DZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!

wiesz, takie najbardziej oczywiste info musisz napisać, żeby ośmieszyć autora tematu że NIC nie wie o tej grze

#top

z tego co wyżej to illoi bym zostawił ponieważ jest k***a op,

dorzuciłbym renektona który dostał ostatnio buffy, nie posiada MANY, dobrze zagrany składa adc na kombo, długi stun, dzięki Q odzyskujemu hp na linii i nne bajery

ekko pod tanka, duża prasja ze stuna, przyjemny dps, escape (skopiowałem se z poprzedniego tematu hehs)

gnar, bo ma cc i escape, ale jest trudny bo trzeba ogarniac kiedy sie przemieniasz, % dmg

no i dla miłośników harcoru vayne, wymainowana totalny rozkuriwator wszystkiego dzięki swojej trudnej mechanice, mobliności i procentowym obrażeniom 

#edit

c**j, o irelii zapomniałem xD łatwa farma z Q, stun, true dps, stun, lekko znerfiona erka (healowanie nie zmienijszone i można robić PLEJSY że R->Q do miniona i że cala fale przeskakujesz), stun, mobilna tylko gdy są enemy miniony, stun, dobra pasywka do tfów, stun 

chyba wszystko wymieniłem... a czy o stunie u irelii wsponiałem? bo ma, troche OP jest 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Polecam twitcha, pod build jak u luciana ten koreański ( czarny tasak, yomu ( nw jak to sie pisalo xD ). Serio daje rade + te roamy na mida mmm cos pięknego, gdy kata na 200 hp enemy sobie farmi a ty z nienacka ją klepiesz ;P. Sam wyszedłem tą postką  z BV już teraz mam S 3 :)

Opublikowano

Illaloi - nie znam takiej postaci, która przegrała linie będąc 40 farmy w plecy, ze statami 0/4 robi double killa z placem w du***.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...