Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktoś jeszcze tu gra?

rijana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Chciałabym się dowiedzieć, tak jak w temacie, czy ktoś z tego forum jeszcze gra w b&s?

W sumie to miałam przerwę (ok. 2 miesiące) i zastanawiam się, czy nie zacząć grać znowu, ale od nowa. 

Też zastanawiam się w sumie na jakim serwerze teraz najbardziej opłaca się grać, jeśli ktoś coś może mi doradzić, to z góry dziękuję. :)

Opublikowano

Ktoś tam jeszcze gra, ale coraz miej jest tych osób. Serwery oczywiście już są połączane ( pół roku gry i łączenie serwerów za sobą, nie wróże tej grze długiej przyszłości ). Teraz masz do wyboru 3, z czego i tak na każdym jest kiepska frekwencja.

Opublikowano

3 serwery? Aha.

Z forum to chyba nikt poza mną nie gra xD Sama niedawno zaczęłam, jestem w (chyba) największym clanie na serwerze i nie narzekam na nic. Golda idzie zarobić (teraz jest event ciekawy), tylko szkoda, że trzeba na niego mieć 40+ lv, ale wbicie tego lvla to akurat prosta sprawa.

Co do zarobku to dosyć szybko można hajsy klepać więc nie ma z tym problemu.

A co do populacji serwera, to na tym, na którym gram nie narzekam poza tym jest coś takiego jak "cross server" i na każdy dungeon znajdzie Ci ludzi :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Serwerów aktualnie jest 6 i ludzi jest pełno na mapach przez co cross ucierpiał bo każdy robi dungeony na swoim serwerze.

Nie gram w tą grę już długo a jestem od Ciebie lepiej doinformowany.

lol128731092

Jak ktoś chce fajnie zarobić to polecam sprzedawać wszystko co kisicie w magazynach łącznie z goldem.

Najlepiej przyszykujcie sobie około 10-15k hm coinsów bo niebawem wejdzie kolejny Trove Event więc będziecie mogli się nachapać i zrobić ekwipunek za darmo.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ja gram ciągle w tą gierkę, tak samo widzę sporo osób na serwerach między godziną 18, a 24 siedzi gracz na graczu.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hype na ta gre byl ogromny to bylo po 2k kolejki teraz to bez problemu. 

A ludzi jest dosyc sporo bynajmniej jak sie biega na ssp w dzien.

Ludzie tez korzystaja z bladeandsoul.com.pl zawsze znajdzie sie pare osob ktore szukaja klanu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...