Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imetin i nowy Administrator

Squbannny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak Filip przed chwilą napisał nowym administratorem głównym, który zajmie jego stanowisko jest Cokie :)

Według mnie jest to zły wybór, gdyż administrator główny powinien być neutralny a Cokie, jak każdy kto gra na tym serwerze wie jest członkiem gildii RoadToHell i znając życie zaczną się Bossruny, samowolka na serwerze bugi i unikaty tworzone pod jedną gildię na serwerze :) Bez obrazy,  ale Filip był bezstronny potrafił banować nawet znajomych jeśli im się należało, a Cokie bez urazy to nastolatek, który nadal gra w gry ma wielu znajomych w gildii i jestem pewien, że jeśli on będzie administratorem głównym to serwer w ciągu góra 6 miesięcy upadnie, gdyż będzie dochodziło do tego co powyżej podałem.  Według mnie Cokie powinien zostać na swoim starym stanowisku a Tenior zainwestować w administratora , który nie będzie grał na serwerze, a tylko zajmował się sprawami serwera i pomagał graczom. 

Już kilku członków mojej gildii po tym poście od Filipa ma zamiar kończyć grę, gdyż są pewni, że z takim administratorem na czele ten serwer upadnie i nie będzie za grosz sprawiedliwości. Kto się ze mną zgadza i chce innego administratora klika lubię to lub pisze zgadzam się.

Opublikowano

Dla mnie bomba Coke administratorem = UPADEK serwera aby mógł dłużej stać a tu SUPRAJS MADA FAKA WRESZCIE SKOŃCZY SIĘ iMetin ;-)

Opublikowano

Jeżeli ktoś wtedy grał doskonałym dowodem na potwierdzenie tego co mówię jest wojna RTH vs Oblivious doszło tam w obecności pana Cokiego i xPiotro do bugowania ostrza przez sury, a Ci panowie mimo że, są administratorami nie reagowali, nie dość tego brali w tym udział także pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...