Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LDGM - Brak obietnic = Brak rozczarowań!

LDGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie drodzy użytkownicy tego forum jak i graczy, którzy pomimo ciężkich sytuacji, nadal są wierni swoim przekonaniom i swojej pasji.

Jestem graczem, takim samym jak wy. Nie mam kompleksu wyższości nad innymi jak i pragnienia władzy nad innymi, nie jestem też człowiekiem, który ma niesamowicie wielkie wyobrażenia, fantazje.

Nie chcę też obiecywać wam ani też opisywać, jaki to jestem wspaniały, ile mam pomysłów, że będzie cudownie i wspaniale, że nigdy nie było czegoś lepszego czego ja sobie nie założyłem i chcę zrealizować, heh...

Puste słowa? Oczywiście, pisać każdy może, obiecywać, zapewniać a kiedy przychodzi co do czego, po długim czasie oczekiwania, życiu w wierze i przekonaniu że dostaniemy coś na co tak dawno czekaliśmy, wreszcie się ziści, niestety w tym momencie zderzamy się z rzeczywistością i tracimy wiarę... Tracimy ją tak często i intensywnie że kolejny pisany post z zapewnieniami, jest przez nas wykpiony, brak wiary zmienia człowieka, człowiek nabiera dystansu, co wiąże się z kompletnym brakiem zaufania...

Nie przyszedłem tutaj żeby prosić o wiarę i zaufanie, nie przyszedłem też by obiecywać... Nie przyszedłem by wam dać coś nowego...

Ale...

Jestem Kamil, mam 27 lat, rodzinę, a moją pasją są gry komputerowe... dlaczego Minecraft ? Ponieważ moja młodsza córka to lubi, a obserwując ją i jej zachowania, towarzyszące podczas spędzania czasu w grze, wysuwam pewne wnioski, i uważam że nie ogranicza nas nic, tylko nasza wyobraźnia, z ważywszy że Minecraft jest grą, która uczy i rozwija kreatywność, czas ten potencjał wykorzystać ale w sposób cywilizowany.

Wielu z was zdarzyło się grać na serwerach, gdzie nie było nic nadzwyczajnego, ale zauroczyła was atmosfera, administracja, podejście do człowieka... Serwer znikł, albo wszystko się popsuło. Ekipa się rozleciała co powodowało kolejne rozczarowanie i u niektórych odrzucenie od gry.

Od jakiegoś czasu zajmuje się produkcją i dystrybucją figurek i gadżetów z gier... dlaczego minecraft znów zapytacie?

Sześciany, mały, prosty, znikomy koszt produkcji, a jednak, udało się... prowadząc firmę czas najwyższy wskoczyć na inny wymiar i inny poziom, skoro wszystko się ułożyło i interes się jakoś kręci, czas wolny można wykorzystać by wskoczyć na nowy pozom rozrywki...

Stworzę serwer, gdzie każdy będzie miał swoje miejsce, bez względu na wiek, wyznanie religijne, czy kulturę osobistą.

Zapewnie miejsce dla każdego, by czas spędzony na serwerze kojarzył się z relaksem i miłym wspomnieniem w gronie znajomych... z niezapomnianą przygodą... z przeżyciem czegoś nowego...

Chce by młodsi odbiorcy nie byli demoralizowania i degradowani z racji swojego głosu czy też wieku, chce by każdy był traktowany równo, chce by każdy otrzymał to czego oczekuje od administracji...

Zrozumienia, zaangażowania, odpowiedzi na pytania, i pomoc w rozwiązywaniu problemów i konfliktów...

Będę z czasem poszukiwał ludzi do pomocy, może właśnie czytając tą wiadomość już zastanawiasz się żeby napisać, nie krępuj się... wystarczy że potrafisz pisać i lubisz grać, reszta przyjdzie z czasem.

Nie chcę wam dawać czegoś czego nie było i nie ma... Chcę wam dać coś co już jest ale w innym wydaniu, chce wydać nową książkę z fajną okładką, która zachęca was do wejścia na mój serwer... ale po otwarciu, znacie historie, jednak bez konfliktów, wyzwisk, obrazy, upadlania, wyśmiewania się... chcę dać to czego nie mają inni, chcę wam dać poczucie własnej wartości i miejsce gdzie zawsze będziecie z wielką chęcią wracać...

Nie długo zamieszczę więcej informacji... Coś się dzieje... mam nadzieje że większość z was będzie obserwować temat...

Pozdrawiam wszystkich serdecznie, tych pozytywnie nastawionych jak i tych pesymistów, postaram się zmienić wasze nastawienie... wiem że nie wszystkim dogodzę ale mam nadzieje że pomogę.

Opublikowano

Bardzo fajne podejście do tworzenia serwera, jednak tutaj umieszczamy tematy w których zawarte są jakieś konkretne informacje. Gdy wymyslisz już tryb serwera, jego wersję itp. - dopiero napisz temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...